Reklama

Reklama

Jen nevinného člověka lze zahnat tak vysoko... Bývalý newyorský policista Nick Cassidy (Sam Worthington) odpykával tvrdý trest ve vězení za údajnou loupež diamantu v hodnotě desítek milionů dolarů. Zoufalý muž po zběsilém útěku z vězení nemá už co ztratit a odhodlá ke svému poslednímu činu. Pod fiktivním jménem Walker si pronajímá pokoj v 21. patře luxusního newyorského hotelu Roosevelt a vyleze beze slov na římsu, kterou odmítá opustit. Osud zdánlivého sebevraha přitáhne pozornost široké veřejnosti, která k němu s napětím vzhlíží k nebi. Všechny oči se upírají na neznámého muže, který se patrně chystá skočit dolů. Nick odmítá s newyorskými policisty komunikovat, na místě si ale vyžádá přítomnost vyjednavačky Lydie Mercerové (Elizabeth Banksová). Ta vzápětí pochopí, že záhadný muž má svůj motiv a nejedná se o obyčejného sebevraha. Co se na římse ten den odehrává, totiž vůbec není náhoda. (Česká televize)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (448)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Summit Entertainment // Počet premietajúcich kín v USA: 2,998 // Otvárací Víkend USA: $8,001,932 // Už pekne dlho som nevidel film podobného žánru, ktorý by ma až takto zaujal. Trochu ma zaráža všeobecné hodnotenie, pretože film vôbec nieje zlý, práve naopak. Je napínavý, svižný, slušne spracovaný a mne ako obyčajnému filmovému divákovi spríjemnil večer. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro Eda Harrise, i když on má slabost v prostinkých béčkových filmech. Jelikož zde skutečně nepůsobí ani sexy, marně přemýšlím o důvodu, proč bych se vlastně na takový film měla podívat. Již vím, budu-li mít pocit, že jsem mentálně nedostatečná, půjdu si spravit mínění k tomuto snímku. Scénáristické dno má bohužel tu smůlu, že mu nepomáhají ani herci. Dokonce i Harris zde odvádí velmi špatný výkon, i když vzhledem ke kvalitě práce ostatních zúčastněných patří k tomu nejlepšímu, co může film nabídnout. Pochválit lze vizuální efekty, ale to je opravdu žalostně málo. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film od kterého když čekáte méně tak dostanete více. Nesnaží se to tvářit kdovíjak chytře a každému kdo se při sledování nerýpe v nose nebo u toho nemyje nádobí musí být po chvilce jasné jak film skončí. To ale nic nemění na faktu že Man on a Ledge (k hodně nepřesnému překladu se nebudu vyjadřovat) příjemně zabaví hereckou sestavou, docela fajn příběhem a jako eso v rukávu vytáhne Genesis Rodriguez. PS: Poslední scéna filmu spolehlivě ubrala minimálně 5% z celkového hodnocení. 55% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci (přechytračení, elegance, tým, hlavní boss megapadouch v drahém obleku), Telefonní budka (snaha o strhující tempo a vyšponované dialogy), Spojenec (nic není jak se zdá). Je to mix x filmů a ani z jednoho nemá pořádné koule. Nebýt Genesis Rodriguez (pro její vzhled) a Eda Harrise, bude to výrazně slabší než je v daném žánru standart. Naštěstí chemie Worthington-Banks funguje celkem fajn. Jednou podívat a hodit do poličky, ať se na to práší. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj napriek slzičke ktorá mi vypadla z mojeho pravého zeleného očka na samom konci nemôžem dať viac ako dve hviezdičky, lebo to proste bola rozprávková blbosť so šťastným koncom, ktorá neponúkla nie len že nič nové - ale staré "dobré" americké klišé o tvrdom "boji" pre dosiahnutie spravodlivosti, takým neskutočným spôsobom, že ešte aj hašlerka by pri pozeraní tohoto filmu chutila ako vaječný likér ... ()

Galerie (87)

Zajímavosti (15)

  • Film získal všeobecne negatívne recenzie a len tesne zarobil nad svoje náklady. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku na vrchole hotela Roosevelt od 30. októbra 2010. (Arsenal83)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama