Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tak vy jste mi dovolili pejska? 1) 41letá Lucie Konečná dodala telenovelový šarm, 93letá (!) Fan Vavřincová scénář. 71letý Dušan Klein poskytl zkušenou řemeslnou ruku, 27letý Ondřej Brzobohatý podmanivou hudbu. Product placement realitky, pribináčku a obchodního domu pak mile doplnil tuto perlu české filmové tvorby 21. století. Stručně řečeno - vzniklo něco jako Kameňák 1...i s tím pokladem. 2) On tedy ani originál z roku 1971 za moc nestojí, ale takové pokračování si fakt nezasloužil. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Zlý sen! Scénář, režie, kamera, vše stálo za ,,zdrávas královno". To vše, ovlivnilo výkon herců, kteří se ztráceli v rádoby vtipných replikách, chvílemi působili až trapně. Jednu hvězdu za to, že si vážím starých hereckých matadorů, kteří chtěli vrátit čas a měli dobrou vůli, ovšem to nestačilo. ()

Reklama

kacka274 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli jsem čekala, kdy se začnou diváci ve studiu smát...tolik to připomíná podvečerní sitcom. Snad jen podle obsazení herců by nhodhý divák tušil, že to bude jinak. Je to škoda, slušně obsazené, bardi hrají dobře, i Lucka Vondráčková a další mladší účastníci. (Jen ta Frösslová mi přijde tak šíleně dřevnatá, už v několika filmech či seriálech a furt se to nelepší. Připomíná mi to Cimrmana: ,,Pořád jsme se divili, že Čeněk nemá v žádně roli úspěch. A konečně jsme na to přišli. Čeněk nemá talent!") Ale chybí tomu náboj, šťáva...je to celé nějaké křečovité...naopak přebývá product placement. Zbytečně nasazený Náhlovský působí trochu trapně. Možná je tam moc postav, možná to téma ani primárně nelze zpracovat jako film, protože se nelze seznámit s jednotlivými postavami, jejich chováním a jeho důvody a pak vlastně sledujeme jen sérii scének a skečů stejně jako pravděpodobně v Kameňáku, který jsm naštěstí nikdy neviděla. Ovšem s povděkem kvítuji absenci sprostých slov a agresivních scén. Příjemná oddechovka, lépe však, kdyby si nečinila filmové ambice. Slabší tři hvězdy. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Herecký ansámbl zachraňuje film před odpadem. Párkrát jsem se i zasmál. Ale opravdu jenom párkrát. Od komedie, v které není nic co by se dalo nazvat příběhem a v které jde v podstatě jenom o vršení "vtipných" dialogů, bych prostě čekal větší nápor na bránici. A ten televizní look samozřejmě Rodinku také sráží ještě o trochu níž, takové filmy se prostě na velké plátno dle mého názoru nehodí. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ach jo...někdy si říkám, vlastně poslední dobou dost často, to opravdu nemají čeští scénáristé a producenti a vůbec tvůrci vlastní nápady, že musí stále častěji kopírovat nápady staré? Humoru málo, komických situací ještě méně. Možná měly být komické, ale působí spíše trapně. Co naplat, že herci jako J. Hanzlík či J. Štěpánková nebo D. Kolářová jsou skvělí a jejich kvalita je nadmíru vysoká? Když je příběh hrozný ani kvalita umělců nemusí nic zachránit. Může, ale v tomto případě nezachraňuje. To co působilo kdysi v černobílé Takové normální rodince zkrátka už dnes nepůsobí. Protože je jiná doba a dceruška s vraždícími sklony po babičce už prostě není tak zábavná. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama