Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Diskuze

OlieM

OlieM (hodnocení, recenze)

No není to nic napínavého, ani humorného, ale aspoň si člověk nemusí pamatovat kdo s kým kdy chodil, kdo má s kým nemanželské dítě a kdo je koho dlouho utajovaný nevlastní sourozenec jako v jiných "rodinných seriálech". Takové pohodové.

kiki95

kiki95 (hodnocení, recenze)

Ištván87: pokud srovnám pokud o navázání z roku 2007 a nynější tak rozhodně tato rodinka je daleko lepší. Nelituju toho, že jsem se na to povivala. Smozdřejmě nejvíce mě pobavili herci, kteří hráli již ve staré rodince..  dala bych jim s čistým svědomím 4 hvězdičky... mě se to líbilo :)

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Napište mi sem někdo, jaký to bylo jako pokračování a nepiště takový ptákoviny, jako že se to nehodí do kina... Pište jestli to stojí za shlédnutí, s ohledem na původní seriál, prosím... Většina komentářů je o tom, že to nemá v kině co dělat a bla bla bla... Tak ať na to ty lidi nechodí a počkají si na seriál... Ale zajímalo by mě, jestli se to aspoň trochu přiblížilo tomu perfektnímu originálu...

kiki95

kiki95 (hodnocení, recenze)

Na tento film jsem se velmi těšila. Možná, kdyby to nebylo návazné pokračování ale samostatný film, měla bych lepší dojem. Do filmu se mi nehodí dcera, která píše detektivky.. ale malá Daisy je dokonalá, i přesto že mi do filmu prostě taky nepasuje, byla jsem z ní unešená. Dávám tři hvězdičky. První za snahu navázat, druhá za herecké obsazení a třetí , toto pokračování je o 100% lepší než pokračování z r.2008.

kormoran

kormoran (hodnocení, recenze)

Z nostalgie tři hvězdičky za skvělou Janu Štěpánkovou, pár vtipných scén a s pevnou vírou, že ve formě seriálu to vyzní lépe. Na plátno se takovýto sitkom prostě nehodí. Krom toho si taková seriálová legenda tak upatlaný a nevkusný product placement nezsalouží.

A.MacGyver

A.MacGyver (hodnocení, recenze)

Nojo, jak se tam nestřílí nebo tam někdo neošuká blondýnu na 10 způsobů tak je to odpad. Je mi 24, ale tento humor asi nechápete... nevím proč takto hodnotíte film, který je založen na dialogu...

Sandiego

Sandiego (hodnocení, recenze)

Teaser je naprosto nechutnou ukázkou jak docílit toho, aby product placement skutečně nepřehlédl ani divák s padesáti dioptriemi. Už to je ukázka tvůrčí nemohoucnosti.

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Agatha: Narozdíl od toho odcizeného dramatu z roku 2008 se Fan Vavřincová tentokrát podílela na scénáři a vychází to z jejího vlastního literárního pokračování. Nicméně, za pár dní jí bude 93, z ukázek to vypadá mírně řečeno zpozdile a navíc jsem nepochopil, proč to poběží v kině. Chápu to správně, že jde zase o seriál a v kině bude uveden nějaký zhuštěný sestřih?

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

Já se taky obávám nejhoršího a Dušanovi Kleinovi už vůbec nevěřim. Kolik lidí ještě bude prznit geniální dílo Fan Vavřincové...

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem krátký teaser.... A vypadá to příšerně... Holt se budeme muset smířit s tím, že pod špatným velením i dobří herci hrají špatně....

Reklama

Reklama