Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Starověká kletba ožívá. Laskavá legenda z odvrácené strany. Svatého Mikuláše zná snad každý! Rok co rok se děti těší na hodného dědouška v červeném hávu, který rozdává sladkosti. Ovšem jen hrstka zasvěcených ví o tajemství přísně střeženém církví a vládou, že Mikuláš byl ve skutečnosti kacíř a masový vrah. Vlivem pradávné kletby se navíc každého 5. prosince, když je měsíc v úplňku, vrací ze záhrobí a s bandou věrných zlotřilců pořádá krvavý hon. Policista Goert, kterému v dětství Mikuláš vyvraždil rodinu, se snaží dalšímu krveprolití zabránit. Jenže nikdo mu nevěří... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

cutugno 

všechny recenze uživatele

V čase 37:24 som tento holandský pokus o horor vypol takže moje hodnotenie je len do tohto času a vôbec ma nezaujíma ako to skončilo alebo čo sa ďalej odohrávalo. Pre mňa veľmi nezujímavý scenár a herecké výkony. Špeciálne čarodejnicke diely Simpsonovcou maju kvalitnejši priebeh , napínavosť a pointu. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pánové z Holandska si zřejmě řekli, že když si Amíci točí po tuctech všemožné hororové blbosti, kterým se meze nekladou, proč by si na domácí půdě nemohli natočit vlastní. A tak si pomyslili, že docela dobrým nápadem by mohl být vraždící Mikuláš:) To jsme tu v Holandsku ještě neměli, no ne? No jo:) Sint není typickým hororem, ale spíše hororovou komedií. Vypadá to, že páni tvůrci se nechali inspirovat i takovými legendami, jako jsou Piráti z Karibiku, Carpenterova Mlha, viděla jsem tam i Mrtvý sníh, či snad i Noc oživlých mrtvol. Děj uběhne poměrně rychle a příběh má spád. Nesvatý je vydařenou, vtipnou jednohubku. ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Skvělý horor s fungujícími lekačkami, vtipnými hláškami a originálním záporákem + hezké vraždy, kvalitní gore a parádní masky, herci jsou vcelku kvalitní, takže u mě rozhodně úspěch. Když se jde postupně do finále, tak pomalu zvolňuje tempo, právě kvůli tomu jsem šel na 4*, jinak je to skvělá originální vyvražďovačka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože má tento slasher spoustu slabých míst, jeho hlavní doménou je právě postava chlapíka v červeném, který na svém bílém oři, peláší po střechách amsterdamských domů a všude kolem sebe rozsévá smrt a zkázu. I přes viditelně slabší digitální efekty (místy), jde o opravdu zajímavou podívanou, ve které samozřejmě nesmí chybět ani řada gore scén. Některé z nich jsou opravdové laskominy, které vám zachutnají určitě víc než tvrdé cukroví. Ve finále jsem spokojený tak napůl. Myslím si, že se dalo vyždímat ještě mnohem více z potenciálu, který film potažmo tvůrčí myšlenka měli. I tak si však Sint zařadím do seznamu kousků, které jsem určitě neviděl naposledy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda tohle mohlo dopadnout daleko lépe. Chápu že takovýhle horor nejde brát moc vážně ale režisér který vyloženě násilím tu cpe humor, který je strašně trapnej se prostě nehodí. Co naopak oceňuji je příběh a pěkná atmosféra. Herci hrají sice mizerně ale třeba hlavní policajt celkem ujde, stejně jako gore kterýho je tu požehnaně a je hodně kvalitní. Sint je průměrný film který má kvalitní nápad ale horší realizaci. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama