Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Starověká kletba ožívá. Laskavá legenda z odvrácené strany. Svatého Mikuláše zná snad každý! Rok co rok se děti těší na hodného dědouška v červeném hávu, který rozdává sladkosti. Ovšem jen hrstka zasvěcených ví o tajemství přísně střeženém církví a vládou, že Mikuláš byl ve skutečnosti kacíř a masový vrah. Vlivem pradávné kletby se navíc každého 5. prosince, když je měsíc v úplňku, vrací ze záhrobí a s bandou věrných zlotřilců pořádá krvavý hon. Policista Goert, kterému v dětství Mikuláš vyvraždil rodinu, se snaží dalšímu krveprolití zabránit. Jenže nikdo mu nevěří... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý scénář, bohužel jeho realizace se povedla jen z části. Hlavně výkony herců nebyly nic moc a také triky byly dost amatérské. Jinak však film nepostrádal napětí a hlavně závěr byl dramatický. Takže spokojenost jen napůl. Nakonec vzkaz : Dávejte si pozor na Mikuláše nebo vám jeho kůň spadne ze střechy na auto. A to byla vlastně nejlepší scéna tohoto filmu. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Skvělý horor s fungujícími lekačkami, vtipnými hláškami a originálním záporákem + hezké vraždy, kvalitní gore a parádní masky, herci jsou vcelku kvalitní, takže u mě rozhodně úspěch. Když se jde postupně do finále, tak pomalu zvolňuje tempo, právě kvůli tomu jsem šel na 4*, jinak je to skvělá originální vyvražďovačka. ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je můj 2. horor jen od Nizozemců, první byl Lidská Stonožka. Příběh byl, jak už mnozí napsali, úplně sjetej, bez logiky, ale alespoň nenudil, jak některé slashery, kdy je vražda-kecy-kecy-kecy-vražda-kecy, třeba jako byl Silent Night, kde byl zase Santa Klaus. Efekty byly moc počítačové, šlo to poznat. Film na odreagování, ale nic extra. Strašidelnost 0/4 Brutalita 2/4 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pánové z Holandska si zřejmě řekli, že když si Amíci točí po tuctech všemožné hororové blbosti, kterým se meze nekladou, proč by si na domácí půdě nemohli natočit vlastní. A tak si pomyslili, že docela dobrým nápadem by mohl být vraždící Mikuláš:) To jsme tu v Holandsku ještě neměli, no ne? No jo:) Sint není typickým hororem, ale spíše hororovou komedií. Vypadá to, že páni tvůrci se nechali inspirovat i takovými legendami, jako jsou Piráti z Karibiku, Carpenterova Mlha, viděla jsem tam i Mrtvý sníh, či snad i Noc oživlých mrtvol. Děj uběhne poměrně rychle a příběh má spád. Nesvatý je vydařenou, vtipnou jednohubku. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nudný, dlouhý a otravný slasher. Mikuláš nemá plán zabíjení, prostě náhodně jde a někoho zabije. Původně jsem si myslel, že zabíjí ty, co se mu postaví do cesty, ale pak najednou vlezl do té nemocnice... Hlavní postava se v první polovině sotva objeví a nemá tam žádnou roli, až v druhé polovině k něčemu je. Proč nebyl hlavní postavou ten mladej kluk? Ten tam je většinu filmu... Kromě dvou nečekaných smrtí nic zajímavého, ani ten vraždící Mikuláš mě neoslovil. Původně jsem si myslel, že to bude komedie, když si tam na začátku dávají dárky někde ve třídě na střední škole, holka dostane robertka a spolužáci to slaví... No a pak pár fórků tam někde bylo, ale moc filmu nepřilepší. A ani občas povedené střihy to prostě nezachrání. 1* ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama