Reklama

Reklama

Žena

(festivalový název)
  • USA The Woman (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chris, úspěšný právník a otec rodiny, jednoho dne objeví v lese divokou kanibalku. Chris neváhá a kanibalku sleduje a poté ji unese k sobě domů, kde z ní hodlá učinit civilizovaného člověka. Chris přesvědčí svou ženu a děti, aby to bylo jejich malé tajemství a nikdo z okolí se o tom nedozvěděl. Brzy se chování Chrise dramaticky změní a situace s kanibalkou jde zcela mimo kontrolu. (Dlee)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEMŮŽEME DOPUSTIT, ABY PO LESÍCH CHODILI LIDI, KTEŘÍ SI MYSLÍ, ŽE JSOU ZVÍŘATA. NENÍ TO BEZPEČNÉ“....... /// Těžko říct, co se honilo Chrisovi v palici, když se rozhodl ulovit ,,vlčí ženu“ a připoutat ji ve stodole(?). Nejspíš (určitě) mu houkalo v kládě. Jak debilně to vypadá, tak debilní to je. Jeblá je celá rodina, který by projekt ,,CIVILIZACE“ mohl jenom prospět. Znalosti, jak očistit ,,kočku“ (vlka) vapkou, jak si nechat si uhryznout prsteníček, či získání zručnosti s kombinačkama v ,,Loskutákovi“ nenajdeš. Asi je jasný, že kromě idiotů je tu jakejsi sex a teče tu krev. Hmm, tohle psal dobrej magor. Závěrečný finále – krom toho že je pičoidně nesmyslný a krvavě bezúčelný – nevzbuzuje nic než pocit demence tvůrců a soucit s postižením herců. Zlatá Markéta! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jak to dopadá, když člověk šuká vlka (vlčici). 2.) Tvrdím, že řetěz pro manželku by nikdy neměl sahat až do obýváku. 3.) Trpím ,,Anoftalmií“. 4.) Thx za titule ,,Zerg.cz“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Pohřbít takhle nádherně antišovinistický námět tak uzívanou a snad ve všech ohledech chybující režií je výkon. Například pokud někdo při projekci poslouchá za dveřma, tak nemůže mít pocit, že se díváte na film, ale na sestřih ze setkání maturitního ročníku taneční školy ze 60. let, protože film sází jeden oldies song za druhym, což se hodí jak šlehačka k chilli con carne. Setkání z hlavní ženou proběhne ve slow motion, kde si holčina frajersky nasazuje kabátek z kůže (?) a prakticky to i s hudebím podkresem vypadá naprosto stejně, jako když nás Bay seznamoval s Megan Fox. Těch styčných bodů je tam víc - divoká slečna zde sice má podpaží holé tak, že by mohla brát vedlejšáky v reklamách na wilkinsona, nicméně film se nás nenamáhá seznámit s tou srnkou, co jí ty chloupky vykousává. Střih mezi scénama je prakticky neustále řešený prolínačkou, což je imho taky už dost pasé záležitost a téměř nikdo v tom filmu neumí hrát. Vrcholem jsou absolutně nepochopitelné postavy dvou učitelek, které nejenom, že vypadají obě tak na 17, ale jejich význam ve filmu je minimální a naprosto vytrhávají svými problémy z děje. Herec Sean Bridgers jako nevyslovená parodie na Colina Firtha dělá všechno pro to, abyste ten film nebrali vážně a poslední etapou je násilí, které tu není. Respektive chtělo by být, ale zrovna, když se děje, tak někdo posune kameru tak, abychom si mohli všechno domejšlet.. jak v nových Seagalovkách. Co zůstává? Ten skvělý námět, silné finále a hlavně naprosto famozní scéna manželské facky, která v momentálním kontextu je tím nejlepším, co jsem za dlouhou dobu viděl. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

The Woman začína ako lacne vyzerajúci céčkový horor. Ale dajte mu šancu. Lenivá herecká akcia, zvláštne dialógy a mimózne režijné pojatie postupne začnú dávať zmysel, postavy naberú kontúry, atmosféra začne dusnieť a finále vás knokautuje. Produkčne béčkový film, ale obsahovo rafinovaný, presný a na americký produkt neobvykle odvážny. Ako v surovosti, tak v podkopávaní amerických sociálnych vzorcov. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Otec najde nezvladatelnou kanibalskou ženskou = otec si jí doveze domů a zavře do sklepa. Jak logické. My všichni bychom se zachovali stejně. Jeho rodina ho v tom podporuje. Samozřejmě. Každá slušná, normální rodina by se zachovala stejně. Ke konci dojde na pár čuňačinek nepřekvapující intenzity, celkově dost divný (ne zrovna kladným způsobem) film, není vyloženě špatný, ale žádná sláva taky ne. Ale je tam celkem zajímavá scénka se "psem" v kleci, k tomu jedení různých částí těla. Tak komu to imponuje, směle do toho. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

V lese žije smradlavá, špinavá kanibalka, která si však nikdy nezapomene dokonale vyholit podpaždí a perfektně zastřihnout bobra!!! V chaloupce u lesa bydlí roztomilá rodinka k sežrání. Je prostřeno, tak jdem na to. Znuděného tatínka už to s maminkou nebaví a kanibalka má navíc kozy a tak... Kdo neměl lidožravku, jako by nebyl. Tatínek si ji tedy uloví, trochu ji ostříká vapkou a jme se přesvědčovat, jak je ta holka "myšlenkově" hluboká. Šmírující synek nerad vidí, když tatínek souká mimo maminku, a tak jí kapku vyladí bradavky. Kombinačkama. To se kanibalce moc nelíbí, trochu se urve z řetězu, zasedne k tabuli a nacpe se k prasknutí. To je ale kravina, co? PS: A nevíš li, jak to uchopit, J*A*K*U*B*E, zkus pravou ruku dlaní vzhůru! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Chris Cleek (Sean Bridgers) opakovane používa slovo "anoftalmia", čím odkazuje na jednu z jeho dcér, ktorá trpí touto vrodenou absenciou oka. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama