Scott WeintrobÚčinkují:
Rutledge Wood, Tanner Foust, Adam Ferrara, Adam Levine, Steve Schirripa, Rick Harrison, Austin Russell, Murray SawChuck, Devon DiepObsahy(1)
Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)
Videa (1)
Největší sranda na tom je, že to někdo udělal a myslel to vážně... Ne, nemám v plánu srovnávat s trojicí May, Clarkson, Hammond. A ani to dělat nebudu a nikdo mě z toho nemůže osočit, jelikož Matt LeBlanc je od 23. série TG SUPER... Ale o to tady nejde. Problém je v tom, že nějakej americkej vejškrabek vzal anglickej pořad, sebral mu koule a humor a nazval to - Top gear USA... Viděl jsem jen dva díly a nemám žaludek už vidět další. Původní britská série mě kdysi upoutala úplně prvním dílem (ještě tam ani nebyl James May ale nějakej silnější týpek) a já si říkal, že je to líbivý. Ale tenhle (ošklivé slovo) se nemá kam vyvíjet. A vůbec, ať si to narvou do řiti. Nemusí se snad u nás vysílat každej hnus, kterej kde vznikne, ne? Ačkoliv na druhou stranu: Když můžou dávat televize filmy od Asylum... ... ODPAAAD (Ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo..) ()
A caramba! Co je to za konspiraci? Amerikáni, kteří se bojí anglickému triu půjčit auto a nejraději by je ani nepustili na území, mají svůj TG? No budiž, ale po prvním díle mě málem vezli. Používání stejného způsobu ztvárnění ( jako záběry, nápady, apod ) to bych ještě vzal. Ale že pánové místy vypadají, jakoby do teď jezdili maximálně ve Fabii ( nic proti ní ), to už trochu ubíjelo. Souboj VIPER vs COBRA se mi líbil, jsem velký fanoušek amerik a armádní techniky, takže tady plus. Host-mínus, nevím na co tam byl. Ovšem souboj Lamb byl hukot, tady se plenilo od kolegů jako svině. Naprosto nic neříkající prezentace toho nejlepšího, co "býk" nabízí a výběr favorita byl k smíchu. Testovat maximálku na rovině jeden po druhém? NUDA. Koukat na hroutícího se moderátora po rychlosti cca 280 km/h? Ano, NUDA, po jízdě v Zondě nebo Veyronu bude třeba resuscitace. Strašná bída. P. S. Jelikož mě nebaví čekat, nahlédl jsem do budoucích epizod a časem se koná zlepšení, budou lepší hosté př. M. Rodriguez a Tony Hawk, budou lepší testy př. souboj US ojetin nebo bitva letadla s autem ( jasně, remake Britů ) a zvyknete si i na moderátory. Víc jak na trojku se však nerozjede. ()
Spíše mi to příjde jako hodně nepovedená parodie na TOP gear! V podstatě tohle americké trio zkouší napodobovat to trio britské a vůbec jim to nejde! Přehrávají, protože jsou špatní herci a popravdě bych to nesledoval i kdybych byl americký patriot a na zdi měl americkou vlajku a permanentku do KFC. :D ()
Tohle není Top Gear. Tohle prostě není verze, která by si zasloužila název skvělého, původního seriálu ze Spojeného království. Top Gear ze Spojených států, je totiž prostě obyčejný seriál o autech. Nic zvláštního, nic jedinečného. A myslím, že kdyby to nemělo prvky, koupené z Anglie (testování aut za 1000 dolarů, jízda celebrity v cenově dostupném autě, The Stig - jaktože se dá Stig koupit?) byla by to ještě navíc extrémně obyčejná show o autech. Ale díky věcem, které koupili v licenci, to na dvě hvězdičky dá. Ale ne na víc. Za jeden díl jsem se zasmála asi dvakrát a to ještě málo. U originálu, umírám smíchy tak čtyřikrát za díl a pořádně se zasměju tak dvacetkrát. Takže pro mě James, Richard, Jeremy a originální The Stig jednoznačně vedou. P.S. Jména moderátorů z Ameriky, jsem si nezapamatovala ani po třech dílech. ()
Nevím, jak to doopravdy funguje s těmi všemi americkými remaky britských pořadů/seriálů, jestli Američani potřebují licenci (začínám totiž o tom pochybovat) nebo jde čistě o plagiát. Moderátoři se hodně snaží napodobovat pány z britského originálu, ale vyznívají skutečně trapně. Ale když si odmyslíme původní verzi, tak máme docela slušný motoristický pořad. Ale název, logo a hlavně The Stig jako hlavní symbol té původní verze... a to prostředí je čistě okopírované? I přesto se to dá snést. ()