Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to doopravdy funguje s těmi všemi americkými remaky britských pořadů/seriálů, jestli Američani potřebují licenci (začínám totiž o tom pochybovat) nebo jde čistě o plagiát. Moderátoři se hodně snaží napodobovat pány z britského originálu, ale vyznívají skutečně trapně. Ale když si odmyslíme původní verzi, tak máme docela slušný motoristický pořad. Ale název, logo a hlavně The Stig jako hlavní symbol té původní verze... a to prostředí je čistě okopírované? I přesto se to dá snést. ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Jedu s autem a ono má řadicí páku. díívnýýý." "Angličani fuj... Angličani ble... Angličani ne..." Krutě antianglickej humus, kterej v jednu chvíli tvrdí, že je to auto super. Pak zas ne, pak jo, pak ne, pak jo a pak ne, protože je anglický. Vrchol ubohosti k nám pro změnu přišel z USA. Čemu se divím ? Ničemu. Silácký keci od země, která umí z 95% stavět auta s VELKOU V8 vpředu a náhonem na zadek. ()

Reklama

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Tento spin-off slavného britského motoristického pořadu je určen hlavně pro publikum v USA, proto mi jako evropanovi připadá tak hrozný. Prvním problém je, že všechna americká auta jsou stejná takže nechápu co chtějí porovnávat, za druhé nikdo ze tří účinkujících není sympaťák natož aby byl vtipný a za třetí a to je největší problém, neumí si, jako Jeremy, utahovat sami ze sebe. Ve druhé sérii si došlo k určitému zlepšení, ale i tak je na míle vzdálen originálu. Nápady nejsou úplně špatné, ale jaksi nedotažené do konce. Nestačí jenom dovézt supersport a natřásat se kolem něj jak je super, to si můžu rovnou pustit auto-moto-revue. Stejně tak hosté, na chvilku někoho ukážou, udělá jednoduché kolečko v autě, položí mu dvě otázky a konec. Takto je to úplně zbytečné. Chlapci se ještě mají co učit. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Moderátoři nesymatičtí navíc bych řekl, že o autech asi moc neví a nemají charisma jako třeba Jeremy. Dále třeba humor, ten sem v USA asi nenašel nebo nevím. Dále hosté - nuda a bavit se o tom jak je Prius skvělý auto? Co by asi dělal Jeremy? A dabing tomu taky moc nepomohl. Není nad originál. ()

Vinnie_Black 

všechny recenze uživatele

Komentáře k této TV show se dají rozdělit na 2 skupiny. První řve jak je to hrozná kopie, zatímco druhá křičí jak to bez JC a spol. není Top Gear. A já proto říkám-Tohle není Top Gear ale Top Gear USA! Většina hodnotících zkrátka není ochotna přistoupit na fakt že USA je prostě absolutně jiná mentalita, než UK. V takovém případě i chápu odpadová hodnocení. Ale jakmile se naladíte na odlišnou lehce buranskou vlnu tohoto seriálu, užijete si moře zábavy. Ano, není to originál (ani zdaleka) ale pobaví. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama