Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem v letním suchu po dlouhé době díl a veliká bída.Jako pořad o autech je to celkem OK,protože takových jsou stovky,ale vzhledem k tomu,že se to jmenuje Top Gear a srovnání s originálem se neubrání je to těžký průser.Nesympatická hlavní trojice by se ještě dala přežít,ale ten humor tam (pokud se to tak dá nazvat)je hodně slabej i na ameriku... ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Moderátoři nesymatičtí navíc bych řekl, že o autech asi moc neví a nemají charisma jako třeba Jeremy. Dále třeba humor, ten sem v USA asi nenašel nebo nevím. Dále hosté - nuda a bavit se o tom jak je Prius skvělý auto? Co by asi dělal Jeremy? A dabing tomu taky moc nepomohl. Není nad originál. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to doopravdy funguje s těmi všemi americkými remaky britských pořadů/seriálů, jestli Američani potřebují licenci (začínám totiž o tom pochybovat) nebo jde čistě o plagiát. Moderátoři se hodně snaží napodobovat pány z britského originálu, ale vyznívají skutečně trapně. Ale když si odmyslíme původní verzi, tak máme docela slušný motoristický pořad. Ale název, logo a hlavně The Stig jako hlavní symbol té původní verze... a to prostředí je čistě okopírované? I přesto se to dá snést. ()

Hall900 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru není chyba v moderátorech,jako v tom že Američané jsou zkrátka hloupý a nezajímavý lidé a pokud remakují britskou produkci,je to vidět o to víc.Stačí se podívat třeba na americkou verzi Sherlocka,nebo ten seriál Polda z Marsu. Americká produkce nám dává kupu dementních nápadů,,podtrženými opravdu děsivými americkými auty.Představte si třeba Autosalón na Primě,kdyby na začátku Merunka zvolal: dnes nám soudruzi producenti řekly,že si máme koupit auto do 40ti tišíc a přestavět ho do podoby vozu z nějakého slavného českého filmu(Rofl) Není to jako vybrat nejlepší auto do 80ti tisíc pro teenagera. Ale v Top Gear USA se podobné faily dějou pořád, třeba jako v roce 2011 představovat petrolejovým šílencům Subaru Impreza WRX STI(hmm.. Subaru...:-P).No a co? Je to levné,jednoduché a pro Američany,jmenuje se to Top Gear USA.. Skuteč ný viník je tady Prima Cool,která je tohle pokoušela nacpat do hlavního vysélacího času a Zbyněk Merunka. ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Jedu s autem a ono má řadicí páku. díívnýýý." "Angličani fuj... Angličani ble... Angličani ne..." Krutě antianglickej humus, kterej v jednu chvíli tvrdí, že je to auto super. Pak zas ne, pak jo, pak ne, pak jo a pak ne, protože je anglický. Vrchol ubohosti k nám pro změnu přišel z USA. Čemu se divím ? Ničemu. Silácký keci od země, která umí z 95% stavět auta s VELKOU V8 vpředu a náhonem na zadek. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama