Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

demovka 

všechny recenze uživatele

Mladá holčina Kim, skateboardistka, pracující v fastu foodu dostane nabídku dělat kuchařku (a uklízečku) v bohaté rodině v rakouských horách. Nejdříve je zaskočena, jací bohatí lidi jsou, a tím, že jí kolegyně dává najevo její podřazenost. Jediný, který se jí zastává, je syn Johny , který je zasnoubený se svojí dívkou. Kim objevuje snowboarding a najde si kamaráda. Učí se jezdit a nalézá v sobě talent. Stává se, že se někdo zamiluje a rozmyslí si svatbu. Ale ve skutečnosti by se za tři měsíce velké skoky nenaučila a tu soutěž nevyhrála. Musím vyzdvihnout anglický humor, vhodný a vtipný sarkasmus všech, a nejvíce Billa Nighyho a Billa Baileyho. Když si táta (B. Bialey) napichoval zmrzlou večeři na nůž a rozhodl se jí lízat, tak to nemělo chybu, stejně tak, když otec (B. Nighy) odvádí svého (do přirození) pokopaného syna ze společnosti zrovna, když jeho žena se jde všem chlubit právě zrušeným zasnoubením. Takový humor nemá chybu! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pohodová zimní komedie s krásnou Felicity Jones, která se pomalu a jistě stává mojí velkou oblíbenkyní. Hraje tu přesně ten typ holky, které mám rád. Žádná upejpavka, dokáže chrlit sarkastické a ironické poznámky, nebojí se výzev, je tak trochu vyzývavá a extrovertní. I když uznávám, že film je plný klišé, tak já se bavil, a to přece jde především. ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jako obyčejná a docela milá romance s léty prověřeným námětem to funguje, vždyť ono si to ani na nic jiného nehraje, což je moc dobře. Hlavní dvojice se k sobě skvěle hodí, protože Felicity Jones má krásu a Ed Westwick zase charisma, vedlejší role taky nejsou žádný propadák a na Alpy se krásně dívá pořád, takže i když nejsem nijakej moc velkej fanda zimy, Holka s prknem docela potěšila. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné pozeranie i ked trochu nudné. Nápad určite dobrý o talentovanej skateboardistke, ktora stratou mami príde o motiváciu súťažiť a životnú silu napredovať. Škoda spracovania, ktoré zaostáva za prvotnou ideou i ked rakúska príroda je nádherná. Herecké obsadenie mohlo byť tiež zaujímavejšie, takže u mňa 3 hviezdičky. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru v podstate bez výhrad, hlavná babenka sympatická, jej kamarátka sexy, budúci frajer je pán dokonalý a filmového fajnšmekra poteší prítomnosť dvoch Billov - Nighyho (ten je tu fakt na skok) a Baileyho (tiež malá rola). Príbehovo je to samozrejme veľmi naivné, nič takéto by sa v reálnom svete nikdy nestalo (upratovačka by nezbalila mladého milionára a ani by nevyhrala snowboardovú súťaž tri mesiace od svojej premiéry na doske), ale v rozprávkach je všetko možné. Vďaka sympatickým postavám (všetkým) a peknému prostrediu nakoniec solídne tri hviezdy. 6-/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Producentka Pippa Cross o výbere hlavnej herečky: „Pamätám si, ako do miestnosti vošla Felicity Jones, keď sme robili kasting, a režisér Phil Traill sa na mňa pozrel, zdvihol na mňa obočie a ja som povedala: ‚To je Kim.‘ Bolo to takto jednoduché." (Arsenal83)
  • Felicity Jones opísala svoju postavu ako „vtipné, temperamentné zviera“ a ako dôvod, prečo túto rolu prevzala, uviedla svoju pozitívnu spoluprácu s režisérom Traillom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama