Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Suchý anglický humor, dva Billové, pošahaný Seveřan, ne zas tak naivní slečna, ne zas tak blonďatá bloncka a to vše zaplácané v klišé. Ale proč ne? Hory byly krásné, bílé, chladné a naslouchající. Horská chata byla nedosažitelná. Rozjařilost mladí tu byla taky. Ježiši, proč ne? Pro mě odpočinkový film, který ze mě nedělá hlupáka a nic tu nebylo přehnané (odpor matky, konečné usmíření, ani snowboard drama). A když jsem se bavila a nenudila, tak proč tomu ty 4* nedát? ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Příběh mladé britské dívky, které se naskytne příležitost pracovat v luxusní horské chatě v Alpách. Zde postupně propadá kouzlu snowbordového prkna a rovněž kouzlu syna svého šéfa... Silně naivní a kýčovitý snímek, byť se sympatickou a možná talentovanou Felicity Jones, dalšími sympatickými mladými lidmi a pozitivní energii vyzařujícím alpským sluncem. 45%. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru v podstate bez výhrad, hlavná babenka sympatická, jej kamarátka sexy, budúci frajer je pán dokonalý a filmového fajnšmekra poteší prítomnosť dvoch Billov - Nighyho (ten je tu fakt na skok) a Baileyho (tiež malá rola). Príbehovo je to samozrejme veľmi naivné, nič takéto by sa v reálnom svete nikdy nestalo (upratovačka by nezbalila mladého milionára a ani by nevyhrala snowboardovú súťaž tri mesiace od svojej premiéry na doske), ale v rozprávkach je všetko možné. Vďaka sympatickým postavám (všetkým) a peknému prostrediu nakoniec solídne tri hviezdy. 6-/10 ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem od toho čekala víc než jsem dostala. Dost mi vadilo, že na britský film to těžilo hodně z americké trapnosti a nereálnosti. Když jsem zjistila, že je to britský film, tak jsem si myslela, že to bude víc jako Anglie. Ještěže tam bylo moje milované Tyrolsko a bylo na co se koukat. A herci se mi taky vcelku líbili. A není moc reálný, aby se hlavní hrdinka naučila za tak krátkou dobu perfektně snowboardovat, když na horách nikdy před tím nebyla a na snowboardu nikdy nestála. Hory znám moc dobře, takže vím, jak to chodí. První hodinu filmu jsem se trochu nudila, ale v poslední půl hodině se to malinko zlepšilo. Stejně to ale nebude na víc než na 60%. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Cukrový děj bez cukrových záběrů. Občas mírně vtipné s na podobný žánr nadprůměrně vyvedenými postavami, které jsou zahrány s nadhledem (Bill Bailey a Bill NIghy jednoznačně hrají prim). Ovšem nějak to nefunguje jako celek, má to být moderní zábavný pohádkový oddech, kterému sem tam to klíšé odpustíme a přivřeme oči, ale to Holka s prknem vlastně není. Nemá to tu správnou atmosféru. Co to má jsou Alpy, což je plus a podivně sestavený střih záběrů, kdy občas máte pocit, že jeden záběr, by z hlediska plynutí děje měl být až za tím dalším, což se vám za film stane vícetkrát, což je jednoznačné mínus. 40% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Felicity Jones mala pred začatím natáčania skúsenosti len so suchými zjazdovkami, aj to ako dieťa, a na snowboarde nikdy nestála. Po získaní roly trénovala štyri týždne šesť hodín denne, aby bola dostatočne zručná na natáčanie. Sama priznala, že si naordinovala skutočne prísny tréning. (Arsenal83)
  • Počas vývoja bolo urobených niekoľko zmien v scenári, vrátane odstránenia mladšieho brata postavy Kim (Felicity Jones). Kvôli rozpočtovým obmedzeniam bolo niekoľko scén zrušených alebo boli presunuté na iné miesta. (Arsenal83)
  • Natáčanie muselo byť na istý čas zastavené, keď bola celá hora evakuovaná v dôsledku snehovej búrky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama