Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Ant 

všechny recenze uživatele

Pokud si pamatuju, tak trailer horlivě lákal na ujetou komedii o klukovi, co se snaží ulovit největší kočku z jeho bývalé střední. Akorát, že ve skutečnosti má Take me home tonight blíže k dramatu než ke komedii. Postavy samozřejmě páchají různé šílenosti, ale rozhodně jich není tolik, aby definovaly celý film. Celý příběh je hlavně založený na sešlosti bývalých spolužáků, kteří se nemůžou rozhodnout, co dál se životem. Zasazení do 80. let je ale tak trochu zbytečné, protože mimo kostýmů a reklamy na Appetite for Destruction mi je tu nic pořádně nepřipomělo a přitom to mělo takový potenciál. Celý film by se tak klidně mohl odehrávat v roce 2011 a výsledek by byl stejný. To se samozřejmě netýká soundtracku, který je jednou z nejlepších věcí na celém filmu. Spokojených 6/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mám rád 80s teenage komédie, ale táto nemá ani štipku z ich atmosféry. Jediným plusom filmu je, že neobsahuje žiadne nechutné vtipy. Vo všetkých smeroch to je ale strašne sterilné a predvídateľné. Všetky hlavné postavy si postupne vyjasnia svoje životné plány a ani to nie je v ničom objavné a ani som nemal chuť sa z niektorým z nich stotožniť. Je tu kopa hviezdičiek a budúcich hviezd, ale nikto z nich nezaujme. Väčšinu filmu som nakoniec rozmýšľal, či tá herečka, ktorá hrá sestru hlavného hrdinu je Anna Faris. Aj keď som vedel, že to je ona, tak som ju s tým divným účesom vôbec nespoznával. 4/10. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Představte si, že 80. léta rostla na stromě, vy jste je všechny sklidili a udělali z toho nejsilnější možnou pálenku, která nepostrádá chuť, energii a sílu, jenž prostě rozjede mejdan sama o sobě. TMHT je totiž spíš nostalgická party než klasická retreo rom-kom. Opírá se o hitový soundtrack, Topherův výborný herecký výkon, sexy Teresu a překvapivě příjemnou Annu. Scénář a dialogy vlastně nejsou moc důležité, fungují jako půdorys pro jednotlivé histroky z mejdanu pospojované dohromady. Celý film drží diváka v příjemném rozpoležení a pokud byste náhodou po zkončení filmu začali sami od sebe organizovat mejdan, nebuďte překvapení. Poslední dobou se mnoho filmů snaží tuhle moji oblíbenou éru vytěžit, ale málokomu se to podařilo tak jako Dowsemu, který se opírá o detailní výpravu, kostýmy, atmosféru a kameru, která jak kdyby vypadla z tehdejší MTV. My fanoušci 80's máme další modlu a ostatní zábavný party movie. Nevíte co se životem, ségra to neví, kámoš to neví, holka vašich snů to neví, tak se na chvilku přestaňte týrat a užíte si právě tuhle noc!... 80% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dobrý, ale slabý. Líbila se mi snaha o vytvoření atmosféry tak i disco-reunion-retro vzhled a nostalgie, jinak ale bylo slabo... slabo na tomto poli komediálním. Protože jinak to skřípe a jede se jen od úletu k úletu. Téma/příběh je bohužel obehráté jak singl MC Hammera. Tvůrci prostě měli snahu a možná i nějaký nápad, ale bohužel to nedopadlo tak dobře, jak by bylo zavhodno. ()

Steny94 

všechny recenze uživatele

Možno som hodnotenie trochu prehnal,alebo ani nie.Ja proste neviem.Toto ale bola komédia podľa môjho gusta.Od prvej minúty nasadnete na šialenú jazdu s Topherom Gracom,Danom Foglerom a Annou Faris..a áno,od tej prvej minúty si to užívate.Dokonalá,fiktívna noc so skvelou muzikou z 80 rokov za účelom zbaliť krásnu Teresu Palmer+ukradnúť auto,experimentovať s kokaínom,skoro sa utopiť atď...Určite film odporúčam a viem že sa k nemu ešte určite vrátim a nie len raz... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Na párty scénach bol jeden komparzista s Tourettovým syndrómom, ktorý často kričal "Strih!" pri natáčaní scén namiesto režiséra. Topher Grace povedal, že sa to stalo najmenej päťkrát. (Arsenal83)
  • Pôvodne mal film niesť názov Young Americans alebo Kids in America. (Sufferer)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď nezarobil ani polovicu svojho rozpočtu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama