Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Topher Grace jako autor námětu, výkonný producent a představitel hlavní role je bohužel zcela přebitý osmdesátkovým soundtrackem, který je mnohem lepší než film samotný. Ač se snaží jak může tuctový sto a jedenkrát provařený námět prostě lepší být nemůže. Ale ty hity od Duran Duran, Kim Carnes, Dead Can Dance anebo slavného hitu "Life is Life" od Opusu jsou snad věčné. Aspoň teda pro mě. P.S. Všimli jste si v úvodních titulcích báječného videoklipu od A-HA "Take on Me"? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Milá připomínka komedií z osmdesátých let za doprovodu největších fláků té doby. Matt je zakřiknutý mladík, který se i přes svoje dosažené vzdělání zahazuje v obchodě s videokazetami. Jednoho dne tady narazí na svoji krásnou spolužačku Tori, do které je už od střední zamilovaný, ale nikdy jí to nedal najevo. Nyní to však hodlá změnit a blížící se školní sraz je přímo ideální, jak udělat na svůj idol dojem. A navíc se zdá, že není dívce svých snů tak lhostejný, jak si myslel. Jenže háček je v tom, že Matt svému idolu zalže, že pracuje v ambiciozní firmě a každá lež vyjde jednou najevo. Tahle komedie s Topherem Gracem v hlavní roli (vzal si na starost námět a produkci) si klade jediný cíl a to pobavit, pokud možno maximálně. Ačkoliv výsledkem tentokrát není oplzlá komedie, ale jen komedie s několika menšími oplzlostmi, tak i přesto se nejedná o nějak přehnaně třeskutý humor, upřímně řečeno nějakými nápady zrovna nepřekypuje a ani herci nejsou komici na slovo vzatí. Do vyšších sfér tenhle přijatelně zábavný snímek posílá Teresa Palmer, kvůli které jsem se na to vlastně díval. Ta nad vše a nad všechny vyčnívala a ostatní se jí tak nějak podřídilo. 70% ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Život je život, tak s ním sakra něco dělejte! A kašlat na to, že jste totální lůzři a společnost vás nenávidí. Chcete si jen užívat nebo s sebou něco dělat? Tak s chutí do toho! Výborná čtveřice, kterou vidíte nahoře na plakátu, kokain, párty, velká železná koule a uchu lahodící soundtrack. Jo a taky pohodičkáááá... 60% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy se podíváte na film a při závěrečných titulcích máte chuť na chlast, cigára a pořádnou pařbu? Tak to je tenhle film. Retro z osmdesátek je plný starejch songů poctivě vybranejch a k filmu skvěle sedí. Hrdinové jsou maximálně divný, jak se na Americký nezávislý léto sluší. Jeden večer na vzpomínkový pařbě, kdy se sejdou starý party, školáci i záškoláci. Depka, která se musí přepít. Snad proto se většina těchhle setkání nakonec vydaří. Někdo odejde brzy, jiní jedou až do rána. Já jsem z těch druhejch. Proto mě tenhle film jde od srdce, i když je to v podstatě hollywoodskej slaďák. Každej se chce občas vrátit zpátky, nebo ne? 90% ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Příjemný film se super soundtrackem. Na filmové hudbě hrozně záleží a co může být lepšího než pecky z 80´s. Film mi sedí, už kvůli výběru herců, Topher Grace je sympaťák, Anna Faris vtipná a M. Biehna mám rád už od dob Terminátora a Vetřelců. Původně jsem zvažoval 3 hvězdy, ale pak jsem si řekl, že s hlavním hrdinou mám pár věcí docela společných ( např. jsem také pracoval v Music Shopu ) a tak jsem se rozhodl, že jednu hvězdu ještě přidám. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Keď Wendy (Anna Faris) povie Mattovi (Topher Grace), že sa dostala na univerzitu v Cambridge, zdvihne informačný leták s nesprávnym názvom univerzity – stojí tam „Cambridge University“, avšak oficiálny názov je „University of Cambridge“. (Arsenal83)
  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)
  • Po tom, čo Barryho (Dan Fogler) vyhodia z práce, nastúpi do auta Mikovej (Bob Odenkirk) sestry. Za nimi môžete vidieť Porsche 928 GTS, no tento model bol vyrobený v roku 1992, pričom film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama