Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Naštartovať auto a vyraziť na párty, na ktoré nezvyknete chodiť, len preto aby ste zapôsobili na dievča, ktoré sa vám na strednej páčilo a na ktoré neviete zabudnúť, je základným kameňom celého tohto príbehu. Nie je to zlý kameň. V rámci žánru je pevne položený a umožňuje vám pár krát na ňom vyskočiť do výšky. Ale aj napriek tomu, je to stále skákanie po kameni, bez schopnosti, položiť na kameň niečo iné, čo by dávalo aj nejaký tvar. Film je predvídateľný so sympatickým hlavným hrdinom a hrdinkou a je zasadený do 80 rokov za sprievodu vypalovačiek dávno minulých. Topher Grace si konečne mohol strihnúť po dlhom čase zaujímavú úlohu, ktorá mu skvelo sedela. Teresa Palmer bola zase v tej svoje neodolateľná a čo sa týka ostatných, dokázali liezť všetci pekne na nervy. Moralizujúci otec, Nevkusná sestra s tvárou umelej Faris a absolútne neznesiteľný Fogler v úlohe najlepšieho kamaráta. Ten chlap by nemal hrať, je absolútne nechutný a príšerný. Má to svoje svetlé body, ale aj body skrz naskrz hlúpe. Našťastie nudné to nie je a vďaka tomu je to naozaj príjemná komédia, ku ktorej sa nezaškodí vrátiť. Ak teda dokážete odpustiť naozaj prvoplánovo podané miesta. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s božím soundtrackem a krásnou Teresou Palmer, bohužel Topher Grace zase se tváří a hraje napřesdržku a už to není ten sympaťák z In Good Company, spíš připomíná otravného Erica Foremana z posledních sérií That 70´s Show. 70 % BTW: Naproti tomu promovideo s parodováním filmů v podání hlavní čtveřice filmu je naprosto výborná věc. ()

Reklama

kalap 

všechny recenze uživatele

Vcelku veľmi dobrý film asi o tom, čo dokáže urobiť chlap, aby zbalil super babu a tak ukradne Mercedes a bisťu ono mu to vyjde až ju pretiahne a super kamaráta, ktorý sa nechá kvoli nemu aj znásilniť Ja mám tiež Mercedes, ktorý som si kúpil a jazdim s ním po meste veľmi pomaly so spusteným okienkom, čo keby nejaká super kosť naskočila do auta brutálme ma znásilnila až by mi uši odstávali a ono furt nič. Ale predsa len, sústavne ma otravuje nejaká bezdomovkyňa s jednym zubom, slepá na jedno oko, zhrbená, sivá s kanalovou vôňou, vraj mladý pánko dajte aspoň 10 eur pre mojich 12 hladujúcich detí, ktoré nemôžu sem prísť, lebo odhladu nevládzu ani chodiť, nuž verte neverte. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Tento film sa silou mocou chcel hrať na tínedžerský film silno pripomínajúci tie roky sedemdesiate, ale načo točiť filmy napodobňujúce rok 1988 v roku 2011?A keď už, tak nech to nie je taký príbehový vzorec ako väčšina amerických romantických komédii tej i tejto doby. A ako to skončí? Presne tak ako všetky filmy tohto typu. Prepáčte, ale u mňa úplne zbytočný film. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

So we are doing cocaine, oukeeey.... Retro komedie z časů, které nejen Americké psycho, ale i dobové Risky Business popisuje méně idyličtěji, provází diváka jednou pamětihodnou osmdesátkovou nocí v Los Angeles. Mýtus (mnohem spornějších) osmdesátek opojný i na hranici cukrovo-neonové nausey. Reagan, Thacher a závěr studené války byl ale asi snesitelnější, když hráli Duran Duran a vy skákali na trampolíně s Theresou Palmer. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Matta (Topher Grace) vidno, ako počas práce v Suncoast preceňuje kópie Tajomstva môjho úspechu (1987). Zápletky oboch filmov sú veľmi podobné, čerstvý absolvent vysokej školy predstiera, že je oveľa úspešnejší než v skutočnosti je. (Arsenal83)
  • Topher Grace uviedol, že vydanie filmu sa oneskorilo, pretože štúdio nevedelo, ako propagovať komédiu pre mládež s vyobrazením užívania kokaínu, keďže táto droga bola v 80. rokoch široko užívaná. (Arsenal83)

Reklama

Reklama