Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Na začátek asi jen... božíí soundtrack. Jaksi mě to vzalo, úplně jednoduché... malý, stydlivý Matt miluje (už od dětství) Tori, která jak jinak jeho city neopětuje, protože ona je krásná karneval Lady no a Matt je školní pošuk (looser). Zberba si rekne, mluví z vlastní zkušenosti, no ne já byl v mládí letadlo jako! Konečně USA teenage movie co za něco stojí (něco málo). 6/10 ()

Reklama

Rssa 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s božím soundtrackem a krásnou Teresou Palmer, bohužel Topher Grace zase se tváří a hraje napřesdržku a už to není ten sympaťák z In Good Company, spíš připomíná otravného Erica Foremana z posledních sérií That 70´s Show. 70 % BTW: Naproti tomu promovideo s parodováním filmů v podání hlavní čtveřice filmu je naprosto výborná věc. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od Take me home tonight jsem pra nic nečekal a o to větší je moje překvapení.Těžko říct jaký je přesný důvod proč se mi TMHT tak líbilo,ale po celou dobu sem se velmi dobře bavil.Celé to sice není drtivě vtipné,ale spíš tak úsměvně příjemné a celkem v pohodě snese srovnání např.s Hot Tub Time Machine.Hodně tomu napomáhá trošku nostalgický look osmdesátek a velmi příjemné obsazení.Hlavně ústřední trojice Faris-Grace-Palmer.Pokud by vznikalo víc podobných komedií,nezlobil bych se...80% ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Když tak nad tím přemýšlím, nemám s Take Me Home Tonight vlastně ani žádný výrazný problém. Samozřejmě, že se tu opět, zase a znova, točí úplně základní Hollywoodský romantický koncept posledního dvacetiletí, ale v porovnání s konkurencí je to celé uděláno docela citlivě a nenásilně. Potěší pak i osmdesátkový feeling a hlavně soundtrack. Samozřejmě, že šlo vymyslet lepší děj, natočit lepší scény, s osmdesátkáma si více pohrát, no prostě to celé udělat lépe, ale když kouknu na současnou konkurenci tak nemám s třema hvězdičkama nakonec problém. Nostrils ready. We're doing this. Ok ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)
  • Pieseň, ktorú je počuť na párty, je skladba od Biomix s názvom "Safety Dance". Pieseň vyšla v roku 1996, no film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)
  • Keď Wendy (Anna Faris) povie Mattovi (Topher Grace), že sa dostala na univerzitu v Cambridge, zdvihne informačný leták s nesprávnym názvom univerzity – stojí tam „Cambridge University“, avšak oficiálny názov je „University of Cambridge“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama