Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Fain povídání s přímými účastníky ms 2010, které osobně považuju za český Zázrak na ledě. Podceňovaný tým, který rozhodně nepatřil mezi těch 5-6 favoritů turnaje, a který turnaj rozjel stylem, že hrozila největší blamáž v naší hokejové historii, se nakonec semknul a dokráčel až k titulu. Tuna zážitků. ()

RockChick 

všechny recenze uživatele

Hokejová mistrovství sleduju odmalička, ale do srdce se mi nejvíce zapsal jednoznačně tento šampionát. Bylo to tak trochu jako spojení nejhorší noční můry a největšího snu - víte, všechno to podceňování týmu na začátku, prohry, mizérie, play-off už v osmifinále, góly v sedmých vteřinách, penalty, finále s Rusáky atd. atd., ale jelikož to nakonec mělo dobrý konec, byl to šampionát snů. Pro mě je to o to víc srdeční záležitost, neboť jsem zrovna maturovala a ten týden jsem měla svaťák, takže sama jsem si prožívala svoje osobní drámo, které také dobře skončilo. Sečteno podtrženo: Dokonalé načasování, dokonalý mistrák, dokonalost sama! Sakra..., jen dívat se na to po 7. září 2011 mrazí v zádech a vhání slzy do očí, ale z úplně jiného důvodu než z radosti... HOŠI DĚKUJEME, A NIKDY NEZAPOMENE! ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Jágr zde má několik zajímavých výroků... "Všichni víme, že já nerad dělám kapitána, abych se moh soustředit sám na sebe [...] Tam jde hlavně o to, aby ten, kdo bude kapitán, aby nežárlil, když třeba Růža za mnou přijde a bude se bavit o určitejch věcech, který se řeší během toho turnaje." - "Já vždycky říkám, že hokej na velkým a malým kluzišti má akorát stejnej název, je to úplně jinej sport." - "Já bych to [zoufalství Ruska ve finále] přirovnal do normálního života... je to něco podobnýho, jako když člověk pět let nemarodí a najednou dostane chřipku a je z toho úplně hotovej a neví, co má dělat. Na rozdíl od člověka, kterej má chřipku pětkrát, šestkrát do roka, takže je úplně v klidu a ví, že to za chvíli přejde." ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Jediné mínus tohoto dokumentu je, že památný gól proti Švédům nebyl s originálním legendárním komentářem, ale byl namixovaný s pohledy hráčů. Jinak toto si znova po dvou letech vychutnat... to je něco. Neznám nic lepšího co si pustit před zkouškou, než zázrak okořeněný snad největší euforií jakou si pamatuji. P.S. Ta Markova příhoda s Jirkou Novotným na konci... NÁDHERA... ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Mistrovství světa, které pro Čechy začínalo propadákem a končilo pokladem! Rusové byly odříznuty od šňůry svých 27 vyhraných zápasů v řadě. Každému na světě jsme dokázali, že Český hokej není dobré podceňovat a že ještě máme nějaké naděje povzbudit naší mládež k tomuto krásnému sportu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama