Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

honajz 

všechny recenze uživatele

Série fiktivních deníků nepochopených dospívajících dětí se od dob Adriana Krtka nějak rozmohly. Tahle je další z nich. U nás ze série autora Jeffa Kinneyho, který si knihy i sám ilustroval, vyšlo celkem šest knih. A stejně jako u deníků od dalších autorů, kteří se snaží navázat na britskou klasiku, byly i Kinneyho knihy zfilmované. Námětů je v posledních desetiletích málo, když nepočítáme komiksy, tak se sáhne i po tomto. V podstatě jde o sled scének, jak se dějí dvanáctiletému klukovi z běžné americké středostavovské rodiny se starším bráchou a tříletým bráchou samá příkoří, ani ve škole nepatří mezi hvězdy, sem tam, spíše častěji, se objeví nějaký ten populární fekální fórek. Možná dopoledne v sobotu ve vysílání pro děti by to mohlo menší rozruch vzbudit, ale u dospělých se obávám, že by mohli mít strach o svou inteligenci. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

A když už jsem ležel v tý posteli a neměl co dělat, zkoukl jsem i další díl. Ve výsledku stejný jak jednička, jen o dost kýčovitěšjí, trapnější a snažící se být něčím vyšším, což spíš působilo blbě. Co se mi ale líbilo byl hezký posun sourozeneckých vztahů. Vyhodnocení: Se ani nedivím, že udělali další díl a je i 3, když vydělaj na tom tolik. Ale osobně já sám v těch knížkách vůbec žádný smysl nevidím. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne to samy, jako minulej dil. Opet to je jen sled vtipne-trapnejch scenek, v duchu pokracovani se obcas az moc tlaci na pilu, takze je to misty fakt uz trochu moc, ale jako celek to zase odsejpa svizne a dokaze to pobavit. Je tu stejny herecky obsazeni, jako v pripade prvniho dilu a prislo mi, ze si postavy na svoje role uz vic zvykly a jsou v nich prirozenejsi, zadny velky herectvi necekejte, ale rozhodne to je lip koukatelny, nez minule. Takze za me vlastne spokojenost, dostal jsem, co jsem cekal a pobavil jsem se. ()

Jerrysus 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná oddychovka pro celou rodinu i když musím podotknout, že obsazení je opravdu slabé. Do role mi tam sedí snad jen Rodrick a Gregova maminka, jinak jsem se těšil na lepší herce. Zvlášť když vidím představitele Rowlieho zpívat na židli, obrací se mi z něho žaludek! Ještě horší je potom český dabing, ale když ho překousnete a nebo si pustíte film v originále, tak vás potěší úsměvné scénky a občas i vydařené vtipy docela ucházejcího filmu kopírující světovou knižní předlohu, kterou jak to u filmových adaptací často bývá, nepřekoná. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TAK JSTE SE USMÍŘILI?“... ,,JSME BRATŘI!“...... /// Mít bráchu neznamená pro každýho terno. Hlavně, když je starší (a puberťák) nebo o moc mladší (a rozmazlenej). Bratrský ,,trauma“ a věci, který ho způsobují - toť hlavním tématem filmu. Jinak taky to, že ,,poseroutka“ je trochu .... – vlastně všem nám bylo třináct. Občas trapný, ale i vtipný a pokud máte kolem sebe kluky podobnýho věku, rozhodně se nudit nebudete (nebo spíš oni). Víc vlastně nemá smysl řešit. Můj mladej se smál furt – a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knížku ,,Deník malého poseroutky 2: Rodrick je king“, kterou napsal Jeff Kinney číst nebudu. 2.) Mám bráchu 3.) Ať se v pátek večer děje cokoliv, umělou ,,blitku“ nic nepřekoná. 4.) Jsem kouzelník – začátečník a hledám nápady pro svoji show. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama