Reklama

Reklama

Deset let je docela dlouhá doba a člověk, ať chce, nebo nechce, se za ty roky změní. Když po deseti letech náhodou narazíte na starého kamaráda ze školy, může se stát, že v něm už jen těžko poznáte osobu, na kterou si pamatujete. Jsou však i lidé, na které po takhle dlouhé době nezapomenete, ať se snažíte sebevíc. Film je o jednom obyčejném srazu spolužáků po deseti letech a na takových srazech se může stát prakticky cokoliv. (Foox)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (63)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková upřímná a uvěřitelná jednohubka, kterou člověk nejlíp pochopí, když už za sebou nějaký ten sraz po letech má. Prostě se tam pak někde najdete a nostalgie to táhne výrazně nahoru. Navíc je zajímavé, když ty herce teď o něco starší vídáte jinde, tahle sestava už by byla drahá dát znovu dohromady. ()

Steny94 

všechny recenze uživatele

Rosario Dawson, Channing Tatum, Chris Pratt, Aubrey Plaza, Kate Mara, Anthony Mackie a ďalšia kopa mojích obľúbencov v jednom filme a ja som ho videl až teraz? Nechápem prečo som tento sympatický projekt tak dlho ignoroval. Dnes som sa k nemu však konečne dostal, takmer nič som o ňom nevedel a nič som ani neočakával. A som za to nesmierne rád, kedže táto pohodovka ma nesmierne bavila! Sem tam úsmevné, sem tam dojemné, sem tam romantické a vtipné. Na dnešný večer mi to dokonale padlo a preto dávam plný počet. Určite sa ešte v budúcnosti k 10 Years vraciam. ()

Reklama

lareinna 

všechny recenze uživatele

Neviem o čom bol tento film..?! O tom, že sa stretlo na stretávke pár kámošov zo strednej kdesi v miestnom pajzli, ožrali sa, trošku zahulili v aute, Kate Mara si s fešákom prehodila pár „plnohodnotných viet“, Jenna Dewan pobehovala sem a tam pre chvíľkové skrášlenie obrazovky a to je asi všetko. Nuda. Vlastne ten obsah pod obrázkom stačí, pretože v tomto filme sa naozaj toho viac ani neudeje. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Takové milé, citové vypětí, vzpomínkové memoáry osobnosti, které vzpomínají na své mládí, kam se posunuli, co zažili, co dělají, co se změnilo?! Přirovnal bych to k milému, malému, sladkému mačaťu. A také už to bude 10 let, potřebovalo by to něco podobné, no světě div se, nikdo mně nepozval, to ta povaha?! 6/10 ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Myslím, že k tomuto filmu existují 4 základní přístupy : ten, kdo již podobný reunion zažil, tak se mu buď za a) vrátí příjemné a nostalgické vzpomínky jak na střední, tak na setkání samotné, nebo se mu za b) připomenou trýznivé hodiny ve škole a trapný pocit ze setkání s lidmi, se kterými si již neměl co říct krom nudných, obecných formalit; další skupinu tvoří ti, které znovushledání po x letech teprve čeká a mohli se buď za c) začít těšit na lidi, které dlouho neviděli, jejich životní změny a příjemné chvíle s nimi strávené, a nebo se za d) začít podobného dýchánku děsit a uvažovat, zda si má vůbec co se svými bývalými spolužáky říci a zda je vůbec dobrý nápad se něčeho podobného účastnit. Do jaké kategorie se kdo zařadí, je každého volba. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Pieseň "Never Had", ktorú Reeves (Oscar Isaac) spieva v bare, herec sám pre film napísal. (drtickaa)

Reklama

Reklama