Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Sandler a Vanilla Ice mě opravdu pobavili. Ač se jedná o další z "tuctových" amerických komedií, tato má něco svého a jiného. Nečekal jsem až tak šťavnatou komedii co do hlášek a dialogů, ale nebudu tvrdit, že jsem se nezasmál. Samozřejmě to není snímek to síně slávy, ale zase proč to nenatočit, když se pobavíte. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILERY! Sledovat Adama Sandlera v těchto čím dál tím více praštěných komediích mě dost přestává bavit. A všechny tyto filmy mají společný základ: klučina se zamiloval do špatné holky, postupně se odhalují věci z minulosti, přijde do toho otec či jiný člen rodiny, mezitím taková zbytečná omáčka, party hard a konečné ponaučení s happy endem (který každý vycítí už od začátku). Kdybych se na tento snímek nedívala už od začátku s tím, že je to nesmysl a chci se jen nezávazně zasmát a pobavit, tak bych hodnotila mnohem horším hodnocením. Přijde mi, že čím více Adam Sandler stárne, tím tužší a hloupější jeho humor je (či toho scénáristy, který to tak sepsal - ale kdyby se mu to nezdálo, tak tu roli nevezme). Jediná pravda, která byla v tomto filmu vyřčena a dost mě pobavila, že: " každý v dnešní době jen souloží a pije latté ". Tak to je asi raději všechno. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sandlerovy filmy jsou jak na houpačce. Párkrát se povede fakt vtipná komedie se super humorem, poté pro změnu blbost a pak zase to samé dokola. Pravdou je, že bych byl hodně zmlsaný a náročný, kdybych chtěl, aby úroveň byla skvělá několik let po sobě. Jeho poslední počin "Můj otec je šílenec" patří do řad těch zdařilejších a můžeme hovořit o povedeném humorném snímku, při kterém se sice smíchy nepřetrháte, ale rozhodně vás neurazí. Náladu určitě zlepší a i přes délku téměř 2 hodin se divák dobře baví. Někdy byl humor sušší, někdy zase člověk smíchy vybuchl. Divákovu pozornost (zejména u pánů) na sebe strhávala i pěkná a sympatická Leighton Meester, která také měla na zvýšení úrovně filmu svou zásluhu. Taky musím uznat, že Sandler společně s Jimem Careyem je pro mě nejlepší americký komediální herec a budu jeho filmy sledovat dokud nepřestane točit. "That's my boy" je za mě za 70%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád hodně ujetou zábavu nechť se nenechá odradit hodnocením "odpad!" Ano, i já měl zpočátku docela obavy, jelikož Sandler již delší čas nepobavil, tak jak by měl. Ale tvůrce povedeného Sexy Drive dal přecejen naději, že tentokráte se budou dít věci. A taky že ano! Těch vtípků, při kterých jsem poprskal monitor je nepočítaně. Jestli nám v Pařbě ve Vegas ukázali jak se paří, tak tady tuplovaně. Lítat po městě s flaškou a brokovnicí a střílet při močení na lidi, kteří na nás zvědavě koukají z restaurace. To se jen tak nevidí. Skvěle jsem se pobavil a určitě si nenechám ujít dalšího Seana Anderse. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Nebudem skývať rozčarovanie,dokonca menšie sklamanie.Možno je to kvôli tomu že som sa na tento film až príliš tešil a mal som vyské očakávania.Ale nedostalo sa mi to,na čo som u Sandlera zvyknutý. Aspoň nie do prvej polovice.Väčšina vtipov mi prišla trápna,príbeh bol úplne absurdný-učiteľka otehotnie so svojom asi 12-13 ročným žiakom,ale na druhej strane Sandlerove komédie nikdy neboli záležitosťou hlbokých myšlienok a išlo iba o to zasmiať sa na nechutnom,vulgárnom a nezmyselnom humore,čo tento film dokonale splnil. V druhej polovici sa film trochu rozbehol (neviem či to nebolo spôsobené tým,že už som sa pozrel na dno fľašky vína) a ja som sa naozaj úprimne niekoľko krát zasmial,dokonca chytil záchvat smiechu.V poslednej pol hodinke na mňa čakalo aj pár nečakaných zvratov,príjemný záver a film si zachoval aspoň akú takú tvár.Aj keď osobne mám Senlera rád a jeho humor milujem,musím povedať,videl som aj lepšie komédie. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)
  • Sám sebe si ve filmu zahrál rapper Vanilla Ice. (Claude Speed)
  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)

Reklama

Reklama