Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Torision 

všechny recenze uživatele

57% hodnocení? Why so serious? Já se u toho královsky bavil a dokonce zvažoval i pět hvězd. Příběh je tak nějakej klasicky sandlerovskej, ale kadence vtipnejch scén je prostě naprosto maximální. Už úvod s tim, jak malej Sandler klátí svoji učitelku, je jednoduše peckovej a zasmál jsem se u toho hned několikrát. Taky potěšil Vanilla Ice, kterej dostal snad největší prostor za svoji filmovou kariéru, hraje sám sebe a pracuje tu v rychlým občerstevení (tantiémy za Ice Ice Baby moc nevyšly, 50% dostanou Queen a 60% manažer, takže je díky tomu v minusu :))) a je tu fakt vtipnej, třeba když ožralej vleže chčije do vzduchu a křičí "Sledujte, jem kašna! Hodte do mě minci a něco si přejte, zmrdi!" Výborný scény se ale točej hlavně kolem vztahu Sandlera se Sambergem. Pvní tu hraje exkluzivního ztroskotance a druhej celkem úspěšnýho manažera, kterej je ale hroznej moula, protože ho nikdo nevychovával. Navíc to okoření i spousta freaků a to, jak dokázali tvůrci vypilovat svatební scénu by zasloužilo medaili. :) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Sandlera jsem dlouho vnímal jako kreténa. Ale tímhle dílem mě přesvědčil, že v něm něco je. Od prvních minut film jede jako kaskáda gagů, některé jsou šílené, některé zajímavé, tu a tam geniální (třeba všechno s Vanilla Ice), některé jsou taky občas trapné, ale to v té frekvenci zanikne. No, a všechno dohromady je to šíleně vulgární. Bavil jsem se, jako dlouho ne. Taky oceňuju, že film, který obsahuje mj. o sblížení otce a syna a svatbu, nelze ani náznakem zařadit do kategorie "romantický". BTW: To je součást Sandlerova tvůrčího rukopisu, že jeho postavy obcují se ženami nad 70? Už jsem to zaznamenal v Zohanovi a teď zase... ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejúchylnější Sandler všech dob (včetně Zohana). Ultradementní snůška vulgarit a nekorektních vtípků všeho druhu bez jakéhokoliv moralizovaní (a pokud se náhodou náznakem něco takového objeví, Sandler to v následujících 30 vteřinách přebije nějakou prasečinou). Přítomnost Vanilla Ice a Iana Zieringa v kontrastu se Susan Sarandon (jejíž mladší verzi hraje její vlastní dcera) a Jamesem Caanem tomu dodává až dadaistický rozměr. Pokud jsou vaší guilty pleasure podobné zvrácenosti, doporučuji vidět s partou podobně postižených přátel a ideálně v dabingu, protože překlad se panu Putnovi výborně vyvedl. A teď mi někdo vysvětlete, kolik kokainu a prostitutek muselo být na natáčení přítomno, když tohle dílko údajně stálo 70 milionů? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Buď stárnu, a nebo už tyhle hrubozrné komedie Sandlerovi prostě přestávají jít. Myslím, že druhá možnost je ale správně. Po úděsném Jackovi a Jill totiž ještě před pár lety spolehlivý bavič natočil další naprosto nevkusnou komedii, ve které nemusí divák pro trapnou scénu chodit daleko. Sandler tady pořád křičí, všichni se strašně pitvoří a humor už staví jenom na samých nechutnostech, které už ovšem přestávají být vtipné. Tak snad už se Sandler po těchto dvou ranách vedle vzpamatuje. Jeho a Samberga je na podobné trapárny škoda. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe totalne retardovana buranska kretenska Sandlerovka, na kterou musite mit naladu, ale kdyz se trefite, tak je zabava stoprocentne zarucena. Sandler tu vypada jak vychlastanej Per Gessle a podobny hovado nehral snad od konce devadesatek. Prasacky a dementni az na pudu, ale spousta forku funguje, takze palec lehce nahoru. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)
  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)
  • Ve filmu se objevily i děti Adama Sandlera. Zahráli si děti, které prodávaly limonádu na pláži. (janka243)

Reklama

Reklama