Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (478)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám moc rád. Někdy mi ale jeho filmy nesednou, někdy mě dokonce i vysloveně nebaví. Jindy ale nemám problém filmu s jeho rolí napálit pětihvězdičkovou dardu. U tohodle filmu jsem to nečekal. Pustil jsem si ho v době, kdy mi kvůli zánětu průdušek nebylo zrovna do zpěvu. V krku mě tak bolelo, že každé zasmání jsem dost intenzivně pociťoval nepříjemnou bolestí. I tak jsem si ale Sandlera v jeho novém filmu nenechal ujít a musím říct, že i ta bolest za ten upřímný smích v tomto filmu stála. Můj táta je šílenec je super upřímná komedie s přesně těmi klasickými frky, co dokáže vymyslet snad jenom Sandler. Dlouho jsem se na jeho film nekoukal s takovou radostí, jako na tenhle kousek. A určitě to nebylo naposled. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je to o náladě. Mrknout se na to zítra, tak to budu nejspíš považovat za další průměrnou až podprůměrnou sandlerovku, ale dneska jsem se bavil a smál. Možná to bylo i tim, že ačkoliv celý film byl postaven na sexu učitelky a žáka, nebylo tam těch narážek tolik, kolika jsem se obával. Navíc mě rozesmál tvůrce titulků, když Sandlerovi vložil do úst větu "Vypadáte, jak kdyby vás posral Rákosníček!" při pohledu na pány s pleťovou maskou. 70% ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ďalšia epizóda z novodobých amerických komédií v ktorých prízemnosť a nižšia inteligencia má pobaviť diváka, vo mne tentokrát veľké nadšenie nevzbudila. Nedá sa povedať, že snaha tvorcov bola zbytočná, skôr by som povedal, že v niektorých divokých myšlienkach mali pritiahnuť uzdu a zvážiť, ktorých hercov chcú mať vo filme (doslova odporný bol nápad postaviť do čela striptérskej čaty rozkysnutú čokoládovú sexbombu). Z toho sa následne humor menil na nechutný, smetiskový odpad, ktorého sa každý chce len zbaviť. Hlavne v prvej polovici dominoval spomenutý neúspech, ale keď sa na scéne objavil Vanilla Ice a Adam Sandler a spustil "fľašovú narkózu" v tú chvíľu sa začal obývačkou rozliehať nefalšovaný smiech. Nakoniec nakladačka od kňaza, či oprášenie songu Ice Ice Baby dostala film do priemerného hodnotenia, dávam 50%. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dost nekvalitní český dabing ! Čekal jsem určitě více. Tento film jsem shlédl jen kvůli mému oblíbenému herci, Adamu Sandlerovi, ale to byla snad jedinná pozitivní stránka tohoto filmu. Přišlo mi to opět stupidně americké. Když to tak shrnu, tak dávám 4 hvězdy za Sandlera a za film (jako příběh) dávám odpad!, čili výsledná 2 hvězdy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $36,931,089Tržby Celosvetovo $57,001,518Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Adam Sandler je už riadne obohraná platna, recyklujúca dokola to isté, ďalší počin kde neviem na čom sa utopil rozpočet $70miliónov /15%/ ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Susan Sarandon postavu učitelky, která má poměr s nezletilým žákem, ztvárnila již v minulostoi, a to v seriálu Studio 30 Rock (od r. 2006), konkrétně v 17. epizodě 5. série. (Avalon820)
  • Ve filmu se objevily i děti Adama Sandlera. Zahráli si děti, které prodávaly limonádu na pláži. (janka243)

Reklama

Reklama