Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Quinn tajně vyhledá svou bývalou milenku Astrid a s pomocí jejích kolegů z německé ambasády se snaží vystopovat Hakáního. Kontaktuje také Ájanovu přítelkyni Kiran, které dokáže, čí rukou mladý student ve skutečnosti zemřel. Společně s Kiran se mu podaří zorganizovat masovou studentskou protestní demonstraci proti Hakánímu, během které chce uskutečnit jistý plán. Carrie se snaží Quinna jednajícího na vlastní pěst zastavit, vtom však přijde špatná zpráva z domova: Maggie volá, že jejich otec Frank náhle zemřel. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homeland umí tyhle napjatý díly ke konci série jako nikdo jinej. Jeden z nejlepších dílu a jak zmínil Necrotongue, Peter Quinn jakožto oblíbená postava dostal víc screen time. Celkově je ve 4. sérii mnohem míň trapnýho vztahovýho drama a víc takových našlapaných dílu, co připomínají finále. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že je Peter Quinn můj oblíbenec a navíc se definitivně utrhl z řetězu, musela se mi jedenáctá epizoda zákonitě líbit. Všechny zúčastněné strany radostně intrikovaly, taktizovaly a manipulovaly, což byl další důvod k mé spokojenosti. Pobavil mě přístup pákistánské tajné služby k demonstraci: když se někam valí dav, musíte mít připravený protidav. Vím, není to nic nového, praktikuje se to i u nás, ale bavil jsem se. ()

Reklama

Reklama