Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gloucesterská střední vstoupila do historie jako škola s nejrapidnějším nárůstem počtu mladistvých rodičovství. Během krátké doby tu otěhotnělo na dvě desítky studentek a vzniklo tak podezření, že se dívky na svém těhotenství dopředu domluvily. Navzdory stávající situaci se konzervativní školní rada vedená Lorraine Dougan (Nancy Travis), matkou patnáctileté Sáry (Madisen Beaty), jedné z budoucích rodiček, rozhodne i nadále zapovídat antikoncepci jako jedinou fungující prevenci. Záhadě hystericky přiživované zájmem médií se rozhodne přijít na kloub internetová blogerka a místní rodačka Sidney Bloom (Thora Birch), která byla nucena odsud v šestnácti letech z podobného důvodu odejít. (dopitak)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (14)

Majduskabb 

všechny recenze uživatele

Na ten film jsem narazila náhodou na youtube, ze zvědavosti jsem si ho pustila - i když v angličitně, takže mi sem tam dalo docela práci pochytit děj, Nebylo to nejhorší, ačkoliv mě naprosto iritovala blbost těch naivních 16, které byly paf z toho, že budou mít dítě. A pak najednou zjistí, že to není až taková sranda, že to není jen o tom, vozit načančané mimino v kočárku. Herecky mě tam zaujala snad jen Thora Birch, kterou si pamatuju z Americké krásy a jen díky ní a dobrému námětu a celkem sympatickému obsazení hlavních rolí dávám 3*. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Videl som prvýkrát tento film v telke a pozrel som si ho potom ešte raz. Potom som zašiel na tento portál a bol som doslova zhrozene prekvapený hodnotením. Zatracovať film len kvôli tomu, že je lacno natočený, mi príde naozaj scestné. Tento snímok ma príjemne prekvapil najmä citom, akým bol natočený a aj tým, že otvoril veľmi kontroverznú tému, o ktorej je potrebné hovoriť. No a čo, že to bolo nízkonákladové? Who cares? Malo to silný message a vrelo odporúčam. 70 % ()

Reklama

Judy24 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět na televizní film. Na stříbrném plátně by Pregnancy pact vypadal směšně, ale televizní podání, Thora Birch a mladé těhule tomuhle absurdnímu příběhu svědčí a dělají ho natolik zajímavým, že ho minimálně stojí za to dokoukat. Moc si nedokážu představit, jak se něco takového může stát, ale věřím, že v zemích, kde se s těhotnými patnáctiletými holkami potýkají, by tenhle film mohl minimálně působit jako dobrý začátek diskuze, protože otázek pokládá dost, byť je docela jasné, jaký postoj k tomu všemu asi zaujímali autoři. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

No nebylo to zrovna světoborný zpracování, kupa klišoidních kydů jako obvyklý průměrný film, ale mělo to poměrně nadprůměrně originální příběh a ne až tak předvídatelný vývoj. To už se dnes moc často nevidí v době, kdy "všechno už tu aspoň jednou bylo". Takže já si na ten nenápadnej film nijak nestěžuju. Víc takových, prosím. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Typicky televízne spracovanie a film vhodný tak na 8 večer v pracovný týždeň na TV Doma. Herecky v pohode, pri čom dokonca niektoré herečky zahrali tú naivitu a jednoduchosť svojich teen postáv tak presvedčivo, až ma niekedy štvali :) Ako celok to však bolo pre mňa aj napriek krátkej dĺžke miestami dosť nudné a no... nevýrazné, pretože dej filmu a udalosti v ňom sú dosť predvídateľné. Dá sa oceniť aspoň snaha o sfilmovanie témy, ktorá zrejme bude stále a stále aktuálnejšia a žiada si, aby sa o nej hovorilo, pretože ako vidíme vo filme, ľahko môže byť nato už neskoro a potom je riešením buď veľmi rýchlo dospieť a starať sa alebo ísť na potrat (čo mi pripomína, že ak v našom parlamente budú sedieť ľudia typu pani Záborskej tak čoskoro bude riešenie len 1), čo je samozrejme ďalšia veľmi kontroverzná téma. Vo výsledku slabší a mierne podpriemerný TV film s naivnými a hlúpymi teenagermi a obstojnými hercami. To je asi tak všetko. 2* a 40%. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama