Reklama

Reklama

Top Gear: Apokalypsa

  • Velká Británie Top Gear Apocalypse
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2010, 74 min

Chlapci z Top Gearu to zase rozjíždějí, tentokrát jen jako duo ve složení Richard Hammond a James May. Jak by na tom byl svět, konkrétně motorismus, v post-apokalyptickém světě? Jak se dostat autem do práce v nukleární zimě? Do kterého auta nalít poslední benzín? Nejen tyto, ale mnoho dalších životně důležitých otázek bude zodpovězeno. (Catfood)

(více)

Recenze (67)

Judy24 

všechny recenze uživatele

V podstatě nataženější epizoda Top Gearu bez Clarksona. Spousta skvělých dětinských zábav (třeba geniální závod s prohozeným řízením) s auty, debilně přehnaných blbostí a hloupých vtipů. Jeremy mi nechyběl, vlastně jsem se výborně bavila i bez něj, už jenom proto, že to bylo skvěle zabalené do celé té. "Scientists believe...". Nebojím se o svůj život, pokud přežiju apokalypsu. Protože už vím, že se dá řídit i auto bez zraku (tak trochu), přežít cestu skrz plechovky s fazolemi (tak trochu) a dokonce už i vím, jakým autem projet poslední barel benzínu. P.S. Chyběl mi The Stig - ten by totiž apokalypsu určitě přežil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tyto DVD edice v neúplné sestavě mají bohužel podstatně nižší kvalitu, než klasické speciální díly, kde si každý koupí nějaké šílené auto a snaží se s ním jezdit v podmínkách, pro které nebylo příliš konstruované. Tento speciál, od kterého jsem mnoho nečekal, se naštěstí docela povedl. Jednotlivé nápady jsou poměrně vtipné a hlavně velmi originální. Zejména vzájemné ovládání aut mě pobavilo. Dobrý nápad bylo sentimentální zavzpomínání na jízdu auty, kdyby byl na zemi poslední galon benzínu. Zlatým hřebem bylo potom finále v podobě destrukčního derby speciálně upravených aut vybavených nějakou tou zbraní. [75 %] ()

Reklama

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Top gear který by připomínal Šíleného Maxe, Rallye smrti, Carmageddon a post apokalyptické filmy? TENHLE ! Rozhodnopádně TENHLE ! ... Což je divné, protože oni tyhle filmy ale vůbec neviděli... Jeremy Clarkson se nemohl účastnit, protože prostě umřel. Takže vás nemusí mrzet, že tam nebyl. :-D :-D Navíc se v dalším speciálu vrátí. Takže navzdory jeho absenci nejde dát míň... ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Je vidět, kdo je tahounem Top Gearu... Bez Jeremyho se z 5 hvězdičkového pořadu stává slabý 4 hvězdičkový. I přes dobré nápady a sem, tam zajímavé testy, je Apokalypsa převážně nudná a trapná. Klucí to sami, jak je vidět, asi nezvládnou nikdy tak dobře. Ale pořád je to Top Gear a pořád tam jsou auta, takže 70%... ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Zaprvé je to celé nesmyslné. Až přijde apokalypsa a vědci říkají tohle a tamto, bla bla. Úplně mimo realitu. Ale především mi vadí, že při jízdě v Bowleru je vidět, že je na tachometru 0 a jedná se o nějakou * projekci. To takhle dělají celý Top Gear, je to jen animovaná fikce? Asi budu muset přehodnotit celý pořad. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Když Richard Hammond jede v Bowleru, je při záběrech na palubní desku vidět, že je na tachometru 0. (alambert)

Reklama

Reklama