Reklama

Reklama

John (Mark Wahlberg) byl jako malý velmi opuštěný, i proto pronesl to pošetilé přání, aby jeho plyšový vánoční dárek začal mluvit. Stal se zázrak a mluvící medvěd se stal mediální hvězdou a miláčkem davů. Jak roky ubíhaly, chlupatému Tedovi zůstal jediný fanoušek – John. Ti dva si náramně notují v pohledu na život (maximální pohoda), na holky (divošky mají přednost), na práci (jen když není zbytí) a John i díky tomu velkoryse přehlíží, že okolí se na jeho soužití s méďou dívá čím dál rozpačitěji. Sežrat mu to dává především jeho holka Lori (Mila Kunis), která je sice nadmíru tolerantní, ale i u ní platí přísloví o chození se džbánem pro vodu. Takže když se ucho utrhne, dostává John nekompromisní ultimátum. Buď Lori, nebo plyšák. A tak se John ocitá na zásadní životní křižovatce, ze které vede jen jedna cesta. Nebo to tak aspoň vypadá. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ramirez85: Bob Klepl byl hlavně na začátku naprosto příšernej, ale to bylo daný tím, že nikdy dřív nedaboval. Postupem času se to sice zlepšilo, ale ne o moc. Já nesnáším Lucku Vondráčkovou jako zpěvačku. Jako herečka mi nevadí a jako dabérka vůbec ne, protože patří mezi nejlepší dabérky mladejch holek. A jako Meg byla fantastická. Přeci jen Mila Kunus v originále cob Meg hlas skoro vůbec nemění, ale Lucka se do toho víc obula. Dabing Family Guy je dobrej, ale štvalo mě tam taky dost věcí. Ale někdy byla i sranda v tom, co mě štvalo. Když v jednom díle Brian a Stewie vystupovali s Frankem Sinatrou mladším, tak když zpívali, tak všechny tři party zpíval Zbyšek Pantůček. Nevím, jestli Jan Vondráček a Bob Klepl vůbec neumějí zpívat, ale protože mě hrozně sejří, že v každým druhým filmu a seriálu zpěv vždycky obsluhuje Zbyšek Pantůček, tak jsem byl naštvanej, ale zároveň pobavenej.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Wheelcrusher: Meg je miláček :) Ale je fakt, že zrovna jí nadabovala Vondráčková dobře.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Přesně, mě se dabing FG taky moc líbí, až na Vondráčkovou, ale její dabing nemám rád všeobecně. Naopak Rychlý, Vladyka, ale i Klepl jsou výborní.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Firebug: Já se na to v češtině skoro nedívám, ale prostě Vladyka a Lucka Vondráčková svoje hlasy pěkně mění, aby je měli co nejpodobnější Sethovi a Mile. Kdybych neznal originál, tak se nevyjadřuju.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Ištván87: Vladyka je fajn. Asi nejlepší ze skupinky dabujici Family Guy. Lucka uz tak moc ne. Seth Green a Mila Kunis jsou jednoznačně lepší. Nemá cenu to ale řešit. Pokud máš ten séroš rád česky, tak ti to neberu. Jestli jsi FG anglicky nevidel, tak jednoznacne doporucuji. Potreboval jsem se tu asi nejak vyventilovat, protoze jsem to nedavano v TV zase zahledl a naplnilo me to takovy tim vztekem, ktery proste musi ven. :-)

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Firebug: No tak počkej. Takovej Mirek Vladyka nebo Lucka Vondráčková, ti jsou skvělí.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Pochopitelne usuzuji z pohledu cloveka, kterej jako prvni videl original... Family Guy cesky mi mozna prave proto prijde jako obrovska tragedie. Pominu-li, ze vetsina hlasu mi cesky zni dost nesympaticky (Brian, Stewie, Lois...), tak i prelozeni mnohych vtipu je primo otresne. Ve Family Guy je kadence vtipu strasne rychla, ale originalni daberi ty postavy stale hraji, ty cesti jenom rychle ctou text (naprosto bez prozitku a vciteni se do postavy!!!) Pro cloveka neznaleho originalu tak zabiji asi 60% vtipu a konkretne ja se na to nedokazu koukat. Snesu dabing Futuramy, HIMYM, TBBT, My Name is Earl a treba i takoveho Dextera (i kdyz mam ke vsem jiste vyhrady). Hrajou-li ale Griffinovi, tak se pouze rozcilim a prepnu kanal, protoze vubec nehrozi, ze bych se u cesky podanych vtipu zasmal... Dokonce jsem nasel na YouTube nejlepsi fory z FG v cestine a je to pohroma...

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Firebug: No, originál jsem už dlouho neviděl, ale v dabingu se s nadávkama rozhodně neserou. Sprosťárnama se to tam jen hemží. A mě právě z COOL dabingů přijde Family Guy mezi lepšími. Až na tu úvodní znělku.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Mate-li odkaz na ukazku Teda s dabingem, tak prosim nahodte. Docela by me vysledek zajimal. Family Guy ma jeden z nejhorsich dabingu, jake jsem na Coolu zazil a hlas Setha MacFarlanea (v originale dabujiciho Teda a ve FG Petera, Briana, Stewieho a radu dalsich) je zkratka skvely a ve scene v akvariu (kde jsou narazky na jeho daberske zkusenosti) vyzni ceska verce naposto do ztracena. Nehlede na to jsem zaslechl, ze cestina je o neco mene sprosta, nez original... Ano, jsem k vysledku skepticky :-)

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Dabing je dobrej, až na to, že Teda jako malýho dabovala snad Terezie Taberyová. A co se týče Lucky Vondráčkový, tak její zpěv se mi nelíbí, ale jako dabérka je výborná. Např v dabingu nového Star Treku, kde dabovala Uhuru, tak tam byla skvělá. To jak si posadila hlas hluboko, to u dabérek není úplně obvyklé a ona to zvládla skvěle.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Wheelcrusher: Jo, ale já vondráčkovou nesnáším :D.. A jinak neva :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Wheelcrusher: Jo jo Braien.. No na začátku se mi zdálo, že Méďu dabovala Vondráčková, tím dětský hlasem potom samozřejmě v dospělosti to byl Sťůjí :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Wheelcrusher: Pozdě,  už jsem to skoukl, doufal jsem, že méďu bude dabovat Pítr z griffinů, ale tka neva ani sťůjí není špatnej, akorát nazačátku ho dabovala vondráčková nebo co? To se mi chtělo zvracet! :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Zodiak455

Zodiak455 (hodnocení, recenze)

Alena77: Dali si na párty koks a pak mu rozbili stenu.Doletěl na ně s vařečkou a kachnou v ruce.

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Paulie88: JO to bylo dobrý. : ))) čím víc průse..  , tím větší post.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Mě se nejvíc líbily scénky jak dycky dostal povýšení v tom obchodě :D

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

branno: tak asi to není tvoje kafe

mě se to líbilo, ke konci trochu slabší

vlastně to byla blbost, ale zasmála jsem se : ))

hlavně jak seděl na tom vlčákovi ( na té fotce)

: )

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (více)

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

02.07.2013

Mark Wahlberg a Peter Berg právě dotočili válečný thriller Lone Survivor o Talibánem obklíčené a zlikvidované jednotce amerických mariňáků, a už si brousí zuby na další skutečný příběh. American… (více)

Reklama

Reklama