Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Milodar 

všechny recenze uživatele

Vše při starém, šampion Russo se tentokrát dá na podnikání. Hlavní roli zase hraje malý osvícený děda Miyiagy. Russo se zase vyptává, diví se, stále neumí karate až do chvíle, než se začne soustředit po moudré japonské radě "yu mas fokas". Tvůrci tentokrát přidali novou dějovou linku, která by vydala na samostatný film, a to horolezectví. Slaňování a vytahování na laně je skutečnou bonsaí mezi horolezeckými filmovými scénami. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Nechutně patetická sračka, která nemá oproti předchozím dílům nic nabídnout. Ralph Macchio znova prošel naprostou regresí do svého původního otravného, temperamentního a iracionálního idiota, jen aby zase mohl projít spirituálním rozvojem díky pseudohlubokým radám svého neporazitelného a nadlidsky trpělivého mentora. Záporáci jsou prvoplánově barbarští, a od samého začátku hodni rozmlácení obličeje. Ale nic více od nich nedostáváme. Počáteční náznak nějaké hlubší charakterové dimenze se vytratí po pěti minutách filmu, a nahrazuje ji pouze jednorozměrná slizkost. Jediná dobrá věc na tom filmu je neskutečně roztomilá Robyn Lively, jejíž charakter je jediný, který jaksi dává smysl. Bohužel její role ve filmu je asi tak podstatná jako role mámy v prvním díle. Neboli, je tam téměř úplně k hovnu. ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele

Trojka je další relikt 80. let a to až do té míry, že navozuje komixovou atmosféru. Záporáci jsou totálně přes čáru a celý děj je strašně nereálný a do značné míry kopíruje první díl. Daniel je zase osamělý a zdánlivě opuštěný a tentokrát na něj splín doléhá ještě více. Záporák hraný Griffithem přehrává jako o život (kvůli tomu doporučuju brát verzi s dabingem), nicméně je asi jediný na place, kdo měl zkušenosti s nějakým bojovým uměním a je to vidět. Na rozdíl od šedivého druhého dílu se hned několik scén jen tak nevytratí z paměti. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem váhal nad odpadem, protože tak nesympatickou postavu jakou je v tomto díle Daniel jsem dlouho nikde neviděl. Nakonec se smiluju a kvůli těm krásným bonsajím dám jednu hvězdu, s odřenýma ušima. A nesmím přemýšlet nad tím stupidním scénářem nebo směšnými záporáky, jinak si to ještě rozmyslím. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti diel uz je evidentne o dost horsi ako predosle. Za vsetko môze otrasna zapletka o pomste s tym najobohratejsim beckovym zaporakom akeho si mohli vymysliet. Thomas Ian Griffith tam tak casto predvadzal diabolsky smiech az to bolo tak trapne, ze ma to rozosmialo. Skoro som mal pocit, ze sledujem nejaku telenovelu. Daniel-san bol zase totalne naivny a Griffithovu zakernost neprehliadol ani napriek tomu, ze sa mu neustale smial do xichtu aj v scenach, ked mal prestrierat, ze to mysli uprimne. So ctou a par vtipnymi poznamkami to ustal jedine pan Miyagi. 2/10. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama