Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Od tohohle skvělého hereckého obsazení jsem čekal více. Ze začátku se ten děj vleče a nejraději byste to přeskočili, ale pak zhruba od poloviny filmu to začne být napínavé a dost zamotané, takže nevíte kdo z těch přátel tu ženu zabil. A pak přijde šokující závěrečné odhalení, které jsem tedy nečekal, ale vymysleli to tvůrci dobře. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Loft po třetí :D Remaky akosi nemusím, obzvlášť keď je všetko ako cez kopirák a bez zmeny. Ale pri Lofte by som ani zďaleka nebol až taký kritický ako väčšina ľudí tu. Áno, je to o inom, keď už človek od začiatku vie akým manipulatívnym štýlom sa celý film bude uberať, ale stále je to rozhodne kvalita! Našťastie som Loft videl naposledy pred cca 10 mesiacmi, tak som už aspoň trochu pozabudol, že ako sa ktorá postava predvedie vo vzťahu k svojim nerozlučným priateľom. Ale čo sa týka výberu obsadenia a samotného spracovania, tak som celkom spokojný. Aj keď originál je vždy predsa len originál... avšak ten kto nevidel ani jeden z predchádzajúcich dvoch verzii Loftu, tak určite bude nadšený! ()

Reklama

Plaque odpad!

všechny recenze uživatele

Ci pana beka, tak venezuelská telenovela sa môže strčiť do riti. Toto je konkurencia pre hocijaký 400 dielny seriál. Príbeh o plynutí času, počas ktorého so všetkými vyjebáva jeden nesympatický Džejár alebo o škaredej bloncke, ktorá má mindráky z nápadne maskulínnnnnneho obočia. Miestami som mal pocit, že sa v tom byte ani nedohodnú či si tú vychladenú dvadsiatku dajú ešte raz alebo radšej zakamuflujú všetky stopy po prehnanej menštruácii zápästia. A k tomu skutočne nechutná partička čuráčikov, ktorá sa skladá na súkromný byt, aby si tam mohol každý po jednom zatrtkať s nejakou prefetovanou šľapkou. To všetko robia preto, aby neplatili účty za hotel v hotovosti. Manželky sú totiž krepé piče a nevšimnú si niekoľko stoviek, ktoré každý mesiac odchádzajú za nájom z účtu. Jasné, to skôr vysnoria hotel XY a tam im na požiadanie predložia zoznam hosťov, kde bude ich mužíček zapísaný v kolónke hneď pod Paris Hilton. Skutočne premyslené... Musím uznať. Akurát, že scenárista nezostal iba pri ľahkých drogách a nakoniec sa z toho vykľuje, že všetci sa skladajú kamošovi, pretože iba ten tam poctivo kefuje všetko čo mu príde pod ruky. Neznáme, známe, sestry, frajerky, manželky všetkých ostatných. Ešte šťastie, že majú medzi sebou aj úchyla, ktorý si poctivo nahráva vlastné porno... Inak by sa nikdy nedozvedeli, že na čo to vlastne prispievajú... Ach môj Bože!!! Už nikdy viac takúto pičovinu, prosím. ()

West 

všechny recenze uživatele

Parta chlapů si usmyslí že si koupí společně luxusní apartmá (Playboy Mansion) na sexuální choutky svých budoucích milenek, tak aby zabránili nic netušícím manželkám na to přijít. Tento vychytralý plán se jim brzo vymstí, kdy najdou v bytě mrtvou dívku. Kdo to má na svědomí? O tom se dozvíme v průběhu celého filmu. Dlouho jsme tu neměli novodobej Crime-Noir stylem Hitchcocka. Celý příběh se zamotává jak sobotní "vokno" po flašce vodky a hraje si s divákem na schovávanou. Je to hodně twistově podané a do poslední chvíle vlastně nevíme kdo a proč.. Ale musím uznat , že to nebylo vůbec špatný , až na ten konec , který to dost shazuje .. 65% PS: Isabel Lucas is Hot! ()

Danken 

všechny recenze uživatele

8/10 Ono se vlastně skoro jedná jen o to, že členové štábu zodpovědní za scénář zmáčkli Ctrl+C a pak Ctrl+V. Jen je to celé poněkud blyštivější, herci alfa-samci (zejména Luc tady nevypadá jako něco, co by urazilo i Frankenstainovu příšeru), herečky ošukatelný jedna do jedný, vlastně čistá zámořská produkce. Mě to ale bavilo stejně, ne-li více, než o něco starší belgický bratranec. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama