Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

(fun)tomas 

všechny recenze uživatele

Belgický originál z roku 2008, za ním nasleduje holandský remake natočený po dvoch rokoch a a ako posledný prišiel na scénu remake z USA pochádzajúci z roku 2014. Podľa viacerých filmových portálov má kvalita filmov zostupnú tendenciu. Bohužiaľ som mal možnosť vidieť len poslednú menovanú verziu. Myšlienka, na ktorej je vystavaný dej je originálna a bezpochyby zaujímavá. Avšak jej prevedenie na filmové plátno sa mi javilo nedotiahnuté do konca. Ďalšie záporné body dávam za spôsob vrstvenia deja. Jeden dejový zvrat je fajn, no ak ich príde viacero po sebe v relatívne krátkom čase, zbytočne to len zvyšuje prekombinovanosť filmu. Plusy vyvažujú mínusy, takže hodnotím ako čistý priemer. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Od původního Loftu z roku 2008 se sice inspiroval scénářem (je tam vlastně všechno jako přes kopírák), ale už to prostě není ono. Chybí ta skvělá údernost, moment překvapení a vodění diváka za nos. Tam kde v původní verzi netušíte, kdo to mohl připravit, tady to bije do očí rovnou v několika případech. Herci jsou si všichni strašně podobní, všichni vypadají relativně dobře (narozdíl od Belgického, kde to že vypadá dobře jen ten hlavní něco znamená), chování je většinou hrozně nemastné neslanné. Tento remake, přestože s lepšími herci se tady fakt nevyplatil... Kopie, která mi připomněla remake španělské Karantény... __50%__ ()

Reklama

West 

všechny recenze uživatele

Parta chlapů si usmyslí že si koupí společně luxusní apartmá (Playboy Mansion) na sexuální choutky svých budoucích milenek, tak aby zabránili nic netušícím manželkám na to přijít. Tento vychytralý plán se jim brzo vymstí, kdy najdou v bytě mrtvou dívku. Kdo to má na svědomí? O tom se dozvíme v průběhu celého filmu. Dlouho jsme tu neměli novodobej Crime-Noir stylem Hitchcocka. Celý příběh se zamotává jak sobotní "vokno" po flašce vodky a hraje si s divákem na schovávanou. Je to hodně twistově podané a do poslední chvíle vlastně nevíme kdo a proč.. Ale musím uznat , že to nebylo vůbec špatný , až na ten konec , který to dost shazuje .. 65% PS: Isabel Lucas is Hot! ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Film příliš kladoucí důraz na překvapující zvraty, které mají od konce filmu nazpátek dávat zpětně smysl. Nicméně vytváří to chaotický dojem - což mi ale vyhovuje a naopak to podtrhuje mysteriózní atmosféru (jako Memento (2000)). Originál jsem neviděl, takže je mi jasné, že pro ostatní remake je jen další mandelinka na té vzrostlé bramborové nati originálu. ()

wvwrayman 

všechny recenze uživatele

Já ty předchozí verze Loftu zatím neviděl, takže jsem byl až do konce napnutej. Strašně mne ale zmátlo, že krátkovlasá blondýnka (Ann Morisová) je někdo jiný, než dlouhovlasá blondýnka Sára. Toto překvapení na konci filmu způsobilo, že jsem ho musel několikrát proskákat tam a zpět, abych to pochopil a ujasnil si, kdo je kdo. A stačilo přitom tak málo a dal bych fullstars. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama