Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Odcházím! A víš proč? Protože mám pičku!" Ani se mi nechce věřit, že tohle točili Amíci, páč černý humor, co z toho stříká, bych si tipnul na Anglány (a v jistých chvílích na Australany). Půlka filmu je na tripu, pak přijde romance, do toho vstoupí Ďábel, smrt, armáda nahých ženských ,,zombie" a celé to vrcholí slaďákem od Elvise s neplánovaným ohňostrojem v pozadí. Normální postavy aby člověk pohledal. A výslech Froda je doprovázen slušivým gore. Poprvé jsem vyprsknul, když zhulenci začali válcovat psí hřbitov, to se prostě nedalo. ,,Schwarzenegger je z Australie!" ,,Ne, je z Austrie." ,,To je skoro to samý." ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Milí buci a holčičkové, taxi! Taxi, díky vám! Taxi, díky vám, tady zase připadám jako Allen v řiti divů, co zrovna vytáhl prostředníček z králičí nory, rozpačitě se s ním drbe ve vlasech a s němým úžasem přemýšlí, co máte za mindrák. Co jste se tu už napětkovali Natálek, Hery Potratů a Mrvelovských omalovánek! S jistou dávkou benevolence a pohrdání diváckým nevkusem se to dá přičíst na vrub vaší teplotě či neprořezaným osmičkám a mávnout nad tím rukou. Ovšem objeví li se po letech naprosto DO-KO-NA-LÁ, dialogově vymazlená a skvostně obsazená taškařice na hranici geniality, jenž může směle dýchat na sarkastická záda Pulpím fikšnům, a která skončí v téhle stoce přechytřelých dětí a artových mudrců na 58!!! (slovy: padesáti osmi!!!) procentech, to už se snad dá přičíst na vrub jen vaší mentální negramotnosti (slovní základ "negr") a mávnout nohou, osazenou těžkou, okovanou botou vstříc vaším nevyvinutým genitáliím! Teď se vám povedlo strejdu verbala snad poprvé opravdu nasrat! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce humorné predstavenie rôznych absurdných postavičiek, s ktorými zažije divák kopec intenzívnej zábavy. Každá jedna poviedka šlape na niečom inom ale každá jedna tento motív dotiahne až takmer k dokonalosti. Mňa dostala už prvá a potom už išlo iba v zdraví "prežiť" túto excentrickú a zbesilú jazdu absurdností a humorných voloviniek. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Snad s výjimkou přelomového Trainspottingu mě nikdy moc nebaví projekty, ve kterých se věnuje příliš mnoho prostoru smažkám a jejich bludným postřehům. Moje bloky a předsudky mi tady nabourala hlavně Walkerova konverzace v autě. Dialog ohledně zmatku kolem židů a účasti těch dvou zoufalců v árijské konfederaci mě upřímně rozesmál. Zastříhala jsem ušima, že by snad ještě mohla padnout i nějaká další hláška a dala jsem jim šanci. A nelitovala jsem. V kategorii hlášek se na ně dotahuje ještě Vincent v zastavárně a jeho negativní přístup k černochům v pornu, kde trefně přirovnává negří genitál k vlhkým hovnům (omlouvám se, ale to řekl Onorfio, já s ním jen souhlasím!). Když člověk několikrát prudce vyprskne smíchy, nemusí už zbytek až tak úplně zasíťovat, no rozhodně tady ten bešamel mezi hláškami nebyla nuda. Všichni si to ohromně užívali. Matt Dillon ve svém příběhu jede na maximum a Brendan Fraser coby kočovný Elvis je bravurně kýčovitý. Sice mi pak dva dny v palici dokola jela Amazing Grace, ale stálo to za to! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POMSTA, TO JE NEBEZPEČNÉ SLOVO. RADŠI HO NEVYSLOVUJ…“ /// Příběhová hříčka, ve který jde v první řadě o černej humor a ve druhý mrknout na smažku Walkera, Froda v další uchylácký roli a Dillona s brokovnicí v módu Evil Dead (dvojky). Nebo je snad libo zjistit, že Brendan Fraser není zase takovej suchar? Jasan, je to krávovina, postavená na pár postavách a jejich roli v příbězích, ve který vrcholný číslo vobstará sám Ďábel a varna perníku. Ti náročnější, nebo jen ti, kdož očekávají hlubší myšlenku, ať si jdou šlehnout jinam. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Konečně pochopím, jak dostat ženskou na vrchol pyramidy. 2.) Zjistím, že horší než články Rudýho práva jsou snad jen (některý kurva! taky jsem už pár napsal!) obsahy na CSFD. 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)
  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)

Reklama

Reklama