Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Fajn Příjemná Oddechovka.. Při které se dá opravdu Zasmát a né jen na chvíli.. Celou dobu se tam řve Píčá, Buzík.. Spousty sprostých Slov.. Příjde řada i na Brutalitu, která je povedená!! Je jasný, že film má malej Rozpočet.. Hlášky Scénář vymýšleli Studenti.. Je to jen pro určenou Věkovou Kategorii.. Hodně slušná komedie.. Možná i můj První Nizozemský Film, Flámy o tom, že v Holandsku Žijí pouze Tlamy jsou pravdivé!:) ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda pěti trotlů zaseklejch někdy v 90tým roce. Je to nehorázná úchylárna, hovna po zdech, sociální dávky, Rikkert a jeho stoletá Manta (to auto jsem vždycky chtěl), a hlavně nejinteigentnější kamioňák co jsem kdy viděl. Na řadu přijde i pár průstřelů těla, dokonce i hlavy. Pro člověka,kterej se chce pobavit a nechce u toho moc přemejšlet, nebo spíš vůbec, ideální film. Občas je to potřeba. 75% P.s: hudba Junkie XL (třeba novej MAD MAX ) ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Klub sráčů, Bulšit a další skvosty světové kinematografie si ani New Kids nezaslouží plný počet hvězdiček, protože to je prostě tak strašná píčovina. Naštěstí je to ale zároveň brutální prdel, hodně (kurva hodně) se tam nadává, chlastá, krká, zabíjí a vůbec dělá všechno, co mám ve filmu rád, takže maximální spokojenost. 90% ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Banda pěti kreténů ztratila práci, podpora vyschla a jejich IQ se nezvedlo z dosavadních 40 bodů. Kreténi ale znají svoje práva. Mají právo na život, na píchání, lepší jídlo pro svého psa, pivo v plechovce i na kvalitní fastfood stravu. Svojí zastydlou pubertu hrdě stvrzují nezastřiženými vlasy ve stylu 80. let + ofina. Blbost těchto pěti nezná mezí a oni musí zachránit své rodné městečko. Primitivismus vyšlechtěný do vyšší úrovně :-) ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějších filmů, co jsem v životě viděla (doporučuju slovenský titulky pro umocnění zážitku). Tolik krásy a nekorektnosti a tak málo času. MILUJUTO. _____ S klucíma i za střízliva - další důkaz, že Radek99 je sucharskej tlučhuba, co se moc rád poslouchá. HOMO! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama