Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

JFL 

všechny recenze uživatele

Pořádnej buranskej mazec. "New Kids Turbo" přináší pohled na dobu ekonomické krize optikou dědičně zdegenerované předměstské bílé lůzy ujíždějící na muletech, šusťákovkách, pivku, tuzingu a disco technu. Neskutečná hulvátská řachanda pojatá v tradici "Ženatý se závazky" neboli inteligentní satiry nenápadně schované v hávu tupé zábavy pro masy (jen tady se víc blije, fluše, masturbuje a střílí). Po famílii Flodder (aneb "Špindírovi") má Nizozemsko další sofistikovaně lidový fenomén vytvořený inteligenty pro inteligenty i lopaty. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nekorektní,brutální a úchylná "komedie" o partě Holandských vidláků v šusťákách,co poslouchaj disco rave z devadesátejch, hulej,chlastaj pivo a jelikož přijdou o práci,začnou si brát všechno zadarmo,až to vede k hromadě mrtvol a to včetně psů a kojenců...ehm.... . Jako příznivec brutálního,černého,úchylného jakkoliv zvrhlého humoru bych měl hýkat nadšením,jenže všechen tenhle humor se musí umět a ne nechat partu chrochtajících dementů dělat trapné a opakující se píčoviny a řikat tomu film.Bejt Holanďan upřímně se stydim že žiju ve stejným státě jako tyhle nesympatický idioti a dokonce mi to i Kimberley ( původem z Purmerendu ) řikala,že v Holandsku na to každej plive,ale že svět se zbláznil :) Jednu * z milosti za 4 scény,u kterejch sem vyprsknul smíchy, zbytek nesledovatelná série idiocismu,trapnosti a nulového vtipu bez navazujícího a pořádného vypravění. Další důkaz,že Verbal je debil...sakra kolik už jich to máme? 20%. ()

Reklama

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mi tento snímek vzal dech a veškerá slova. Nevím, co bych k tomu měl dodat. Asi jen, že se jedná o šílenou komedii o pěti týpcích, kteří nebudou a nebudou za nic platit. Hodně brutální černý humor a 39 neúmyslných zabití. Každou minutou jsem se popadal za břicho. "Kde je Maaskantje?" "Ani nevím, to místo neznám, asi na jih od Den Bosch" "Tak tam hodíme bombu. Všimli byste si snad, že zmizí město Maaskantje?" ....... "Pane, slyšel jste někdy o městě Schijndel?" .... za mě 90% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Nárazový film, co se týče humoru. Chvíli vás to nudí, a chvíli zase nevěřícně zíráte, smějete se a také divíte. Tahle taškařice je ovšem z jistého úhlu pohledu geniální, nebo alespoň já jí takto beru, protože jsem nic podobného zatím neviděl. Je to můj první nizozemský film, a jsem s ním spokojen. Ještě mě čeký druhý díl, tak jsem zvědav, co tam zakomponují a jaký bude humor tam. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se za posledních deset let dá ve světě ekel tutogchbrachenvachen brrrrchrrrrr zábavy, kterou z hoven a zvratků vytáhli šupáci od Johny Knoxvila, něco označit jako kultofní a šukující, tak toto holohovno...................Tolik emocí včetně té na zvracení, co to ve mě vyvolalo...to jsem se dlouho nenadál. Hlavně čepici Ed Hadry dolů za tak trendy a fresh look. Naprosto ojedinělá výpověď buránků z Holandu a že Holdí jsou vážně dost ekel svěčí toto https://www.youtube.com/watch?v=RXiJcFVds0E ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)

Reklama

Reklama