Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrance Shipmanová je v posledním ročníku střední školy. Její přítel Aaron odešel na vysokou školu, a tak se může více věnovat škole. Torrance je také v týmu roztleskávaček školního fotbalového družstva Býků, které není moc úspěšné, zato roztleskávačky několikrát po sobě vyhrály národní titul. V týmu nejsou jen dívky, ale také chlapci a jejich výkonnost je opravdu dobrá. Když se volí nová kapitánka týmu, stará a odcházející kapitánka Zrzka doporučí, aby novou kapitánkou byla právě Torrance. Při prvním tréninku se však zraní jedna členka sestavy, a tak musí družstvo doplnit v konkurzu. Do školy nastoupili noví žáci – pohledný Cliff a jeho sestra Missy. Torrance se Cliffovi líbí a není divu, že se oba brzy spřátelí. Missy se dostaví na konkurz, ale je členkami poroty neustále zesměšňována, avšak Torrance se líbí a i když zprvu odmítne svou účast v týmu, Torrance jí přemluví a přijme. Když Missy vidí poprvé soutěžní sestavu roztleskávaček, okamžitě pozná, že je sestava oprásknutá – ukradená. Sdělí to i Torrance a vezme jí na trénink skupiny Compton Clovers. Tam Torrance vidí, že měla pravdu Missy. Zjistí, že Zrzka sem chodila nahrávat cvičení na video a pak sestavu prezentovala jako svojí. Kapitánka Clovers napadne Missy a Torrance, že zase přišly krást, ale není to pravda, což dívky Isis nedokáží vysvětlit. Torrance o všem informuje tým, ale ten nechce měnit již nacvičenou sestavu. Torrance ví, že musí nacvičit jinou sestavu a v zoufalství volá Aarona, aby jí poradil. Ten jí doporučí choreografa Sparkyho, který přichází snad s novou výtěznou sestavou... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

kekesko mi číta z duše ale ten "posvätný kolík" bolo moc už aj na mňa :D Hovadina ako mraky to bola... 

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Škoda, že tu není možné na príspevok komentára reagovať. Ale nevadí. Tento film vôbec nebol robený pre filmových intelektuálov čo sa tu odbavujú na každom divácky úspešnom filme a donebavolajúcu stupiditu vychvália do nebies len aby si zachovali kredit filmového fajšmekra. A hrajú sa tu na Filmových akademikov čo vyberajú filmy na Oscara. A vieme ako mnoho filmov dopadlo, kiná zívali prázdnotou. A filmoví intelektuáli sa mali ešte týždeň o čom baviť. Ja a mne podobný si pozrieme hocičo a nehaníme tie vaše kraviny tak vy nám nehaňte tie naše.

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama