Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (461)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola o rodinných vzťahoch a dvojka o Marockom dobrodružstve, ktoré má našich zamilovaných preveriť o ich láske. Pani Polednaková stavila na istotu a tak sa z toho stala len neoriginálna jedno hubka, ktorá má byť okrem vtipu aj akčná a vypätá, ale nič z toho sa jej do tohto filmu nepodarilo dostáť. Herci si to tento krát riadne užívali, ale divák už určite menej. A aj dialógy boli ešte trápnejšie ako jednotke, ale tvárili sa tak inteligentne, no neboli. Kvoli hercom dám tie 3*, lebo sa mi zdali, že oproti jednotke ich toto baví oveľa viac, tak slabé 3*. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Obří sdružená reklama na Direct Pojišťovnu, Jacobs Café, SodaStream, Dolce Gusto, MasterCard, Armani Jeans (možná i prášek do pečiva, neboť bábovka dostala dost stěžejní roli) v telenovelovém koloritu a s tak vytuněnými aktéry, že cukrkandlové reklamní rodinky proti nim vyhlíží jako fronta před Armádou spásy. A všechny ty ažpodnosnacpané produkty spojuje stupidní zápletka v zoufalých pokusech o situační komiku, aby se mohla dotrmácet až k pointě, kterou nese název... no, jednu výhodu tady přece jenom vidím, víc, než kde jinde, právě tady můžete zjistit, zdali jste už klesli na divácké dno, nebo jestli máte ještě rezervy. Hmm, ať žije pořekadlo JAK NA NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK! :-O ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Láska kvete v každém věku, ale to (autorská) plíseň taky. Marně přemýšlím, Jak vytrhnout Marušce tužtičku, ale jelikož to byl údajně její poslední filmový počin, zachovám dekorum. Asi jako v tom frku, kdy se soudruh ptá na dílně kolegy, proč nebyl na poslední členské schůzi KSČ a on mu odpoví, že kdyby věděl, že je poslední, tak přijde.. ()

Beznoh 

všechny recenze uživatele

Lol tak se paní Poledňáková trochu dost nepředvedla. Jako ze začátku to vypadá, že by to mohla být taková lehce oddechová situační vztahová komedie, která by se při té správné náladě dala shlédnout a člověka pobaví. Ale pak to začíná být fakt děs. Vtipný to není skoro vůbec, čím dál více přitažený za vlasy a totální nuda. Tady bych oddech fakt moc nehledal... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

z jedničky jsem nebyl kdoví jak nadšen,ale dala se bez větších problémů odkoukat a člověk se občas zasmál.Dvojka e bohužel o třídu někde jinde.Není (až na asi 2-3 situace) prakticky vůbec vtipná a příběh sám o sobě je hodně přitažený za vlasy a linka s únosem je hodně za hranicí.Z hereckého obsazení pak nakonec vychází jako vítěz Jiří Langmajer,který hrje dle svého standartu.Na druhou stranu taková Eva Holubová přehrává až běda...40% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Nejen ve filmu se nestíhaly dopravní prostředky. Tereza Kostková s Evou Holubovou málem zmeškaly letadlo v Madridu. Na stejném letišti se zatoulal při návratu i jeden z členů filmového štábu a dorazil do Prahy až za dva dny. (Robbi)
  • Natáčení filmu začalo v srpnu 2011 v Praze. O měsíc později se celý štáb přesunul do Maroka. Scéna v přístavu se točila v Essauiře, většina dalších záběrů v Marrakéši. Zajímavé bylo, že společně s českým filmem se zde natáčeli tři další snímky. (Robbi)
  • V době, kdy měli být v Maroku filmařské práce už v plném proudu, vybuchla na náměstí bomba, která smetla restauraci s kavárnou, kde ještě předtím při prvních obhlídkách míst k natáčení Poledňáková se svým štábem obědvala. (SONY_)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama