Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Skupina študentov sa z rôznych dôvodov ocitne po škole. Zdá sa, že nemajú nič spoločné, ale keď sa večer opäť stretávajú na miestnej zábave, pri ktorej sa odohrá tragédia, zisťujú, že sa stali terčom vraha, ktorý nosí charakteristický kostým a je prezývaný Ghostface. (Marceloo)

Recenze (10)

claudel 

všechny recenze uživatele

Tohle je předobraz, jak to bude v USA vypadat do deseti let - úspěšný seriál, jenž navázal na fenomén devadesátých let, byl po druhé sérii, kdy zůstaly otázky nezodpovězeny, změněn na nový příběh a nové postavy, které jsou převážně z černošských řad. A vznikla absolutní pseudosociální slátanina zaobalená do oblíbeného hororového motivu. Nejhorší zpracování Vřískotu všech dob a doufám, že se producenti a tvůrci vzpamatují a pokud chtějí točit čtvrtou sérii, musí se vrátit do správných kolejí. Jenže o tom bohužel dost pochybuji :-( ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je prostě nejslabší a pokud bych se na ni měl někdy zase kouknout tak to bude tak jednou za 2-3 roky,víc ne. Příběh této série není špatný,je jen průměrný. Postavy nejsou tak dobré jako v 1 a 2 sérii což je škoda. Hudba je v této sérii ovšem stále hodně dobrá. Atmosféru tato série má a je docela slušná. Ale i tak se to prostě předchozím sériím nevirovná. Za mě 3 série 5,5/10. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mizerný restart něčeho, co restart nepotřebovalo. Herci vesměs nezajímaví nebo nesympatičtí (snad jen Giorgia Whigham to trochu zachraňuje), dějově neurážející klasika, ale často využívající zbytečně hloupé zkratky nebo nudné mordy. A vizuál působí jako druhá cenová. To i absurdně přepálená třetí série Slashera byla výživnější, protože měla alespoň osobitou tvář. Resurrection nemá vůbec nic vlastního a nevyváží to ani potěšení z návratu klasické masky Ghostface. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snaha o restart, který vůbec neměl vzniknout. Druhá série sice nebyla ani zdaleka tak dobrá jako jednička, ale ty postavy bavily, byly sympatický a člověk si k nim vypěstoval nějaký vztah. Ve trojce je naopak každý nesympatický hovado, kterýmu člověk přeje co nejbrutálnější smrt. Logika tu je totálně děravá, scénář nudný a závěr vyloženě příšerný. Než restart, tak měl seriál skončit druhou sérií. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Restart uvnitř seriálu v téhle podobě postrádá jakýkoli smysl. Po dvou řadách klasické středoškolské nudy, která na sebe alespoň navazovala, přichází zkrácená 3. řada Resurrection s jinou partičkou děcek. Hlavní linka má sice docela ambiciózní příběh s prequelem a poněkud jinou atmosférou, ale nová partička nejsou takoví nerdi, jsou víc při zemi, řeší víc sport, média jim nejsou tak blízká, ale nic z toho není plus. Hlavní roli dostal RJ Cyler, celkem sympaťák z HBO seriálu I'm Dying Up Here, ale i pro něj je tahle zbytečná řada seriálového Vřískotu propad. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Když najde Manny (Giullian Yao Gioiello) opuštěné auto na kukuřičném poli, tak přiběhne k levé straně auta. V dalším záběru je ale na druhé straně u otevřených dveří. (Duoscop)

Reklama

Reklama