Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike je jedenatřicetiletý muž, který přes den pracuje jako pokrývač, vyrábí originální nábytek, čímž by se chtěl živit naplno, a po nocích se stává vášnivým snem všech dam. Má přezdívku Magic Mike a je hvězdou striptérského klubu Xquisite. Čím víc ho dámy milují, tím víc peněz utratí a tím šťastnější je majitel klubu Dallas. Jednoho dne během obvyklé šichty na střeše potká Mike devatenáctiletého Adama, který se poflakuje od jedné nekvalifikované práce ke druhé, a vezme ho s sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérský talent a ujme se ho. Hned první večer, když do klubu nastoupí jako pomocná síla, se však Adam objeví i na pódiu, protože jeden ze striptérů přebral a nemůže vystupovat. A má obrovský úspěch. Adam dostane přezdívku Kid a má náhle spoustu peněz i sexu. Mike začne považovat Adama za svého mladšího bratra a mimo jiné se také pozná s Kidovou sestrou Brooke, do které se na první pohled zamiluje. Brook žije svůj život přesně tak, jak se to všem spořádaným občanům společnosti líbí. Pracuje ve zdravotnictví, vzorně se stará o svůj dům i o svého bratra. A Mike si najednou uvědomí, že se svým životem striptéra není zas tak spokojený, jak si namlouval... (TV Prima)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (542)

Hild 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekala, ale jde o jednu z nejlepších komedií, kterou jsem zatím v letošním roce viděla, už dlouho jsem se tak nenasmála a smálo se celé kino (složené především z ženského publika). Snad neexistuje možnost, že by jakákoliv žena odcházela z kina nespokojená. A navíc, nejen, že je to děsně zábavný film, ale je i chytrý. Soderbergh se snaží vyhnout všem žánrovým klišé a když už to vypadá, že film přece jen sklouzne k šabloně podle Hollywoodu, tak Soderbergh to vždy zvládne vzít nějakou oklikou. Nejslabších je asi posledních dvacet minut, kdy film začne hrát trochu na vážnější strunu, ale i tak jsem se královsky bavila. Herecky přesné. Matthew McConaughey vládne a Channing Tatum? Magic Mike je zatím nejlepší a nejlépe zahraná role v jeho dosavadní kariéře. Výborná chuťovka, která se bude často promítat na dámských nočních jízdách. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za mě možná až zbytečně moc nenáviděný film. Magic Mike je totiž klasická oldschool komedie, která je prostá až až, ale zároveň dokáže vykouzlit úsměv na rtech a dokáže místy i obstojně pobavit. Obyčejné a zpracováním nevýrazné, ale námětem zcela jistě originální a vtipné pojetí v čele se sympatickým Channingem. Fajn oddechovka na večer. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Mnohem hlubší film, než si na první pohled na naolejovaná svalnatá těla zdá. Na první dobrou se tu pokochají hlavně oči dámských divaček, ale nutno dodat, že každý ze striptérů má svoji osobnost a příběh, který není tak hezký, jak by se na první pohled mohlo zdát. Ať už se jedná o drogy, děvky nebo dluhy. No a zajímavá je reakce některých (a není jich málo) pánských diváků, kteří nepochopili, že Soderbergh chytře ukazuje, jak ženám připadá fenomén "male gaze", tzn. soustředění na krásné dámské tělo. Ale Soderbergh samozřejmě chytře s tímto fenoménem pracuje, narozdíl od třeba Michaela Baye (legendární záběr na bříško a poprsí Megan Fox v Transformers) - a vzniklo mu fajn nezávislé drama. A Channing je boží... :-) ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Soderbergh natočil film vzrušující pro obě pohlaví, avšak je jasné, že cílené bylo spíše to něžné. Očekávala jsem spíše film, kde bude striptérských představení více než je nutné, ale je tam mnohem více ze "zákulisí" Tatuma a jeho bývalého mentora. Dozvídáme se, jak se Channing/Adam s Mikem seznámil a jak se dostal k oné prácičce, nebo jak se zaučoval. Ačkoliv by v tom nikdo humor nehledal, je ho tam více než dost. Herecké výkony byly podané na maximum (musím se připojit, že McConaughey se v roli slizáka řádně vyřádil), jediná výtka je Cody Horn. Nevím, jestli jí prostě nesedl scénář, ale v podobném snímku už ji vidět nemusím. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - překvapení. Od tohoto filmu jsem naprosto nic nečekal, pustil jsem si jej jen proto, že jsem neměl náladu na nějaké drama a chtěl jsem prostě a jednoduše film, u kterého bych mohl vypnout. Navíc, věděl jsem, o co tam jde, takže jsem si říkal, že byť mužský striptýz pro mě fakt není zajímavý, budu se jim moct alespoň smát. Jenže nebylo kdy, protože mě pohltil ten jednoduchý, ale na všech rovinách fungující příběh. Od hlavní linie po ty vedlejší (Olivia Munn) vše do sebe krásně zapadalo a fungovalo a já jsem si říkal, že to není to, co jsem očekával (hodně blbý film, kde se namachrovaní týpci budou svlíkat). Křivdil jsem tomuto snímku, ale já dokážu přiznat, když se spletu a tady jsem se spletl. Poklona jde především režisérovi, že dokázal tento námět zfilmovat tak, že ani chlap se u tohoto filmu nemusí nudit (a ono začít film s polonahou Olivii Munn taky nebyl špatný nápad :-)). 80 %. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (18)

  • Channing Tatum prohlásil: „Toto je moje labutí píseň. Už nikdy, nikdy víc nebudu dělat nebo říkat nic, co by souviselo se striptýzem." (Sufferer)

Související novinky

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Channing Tatum opět Bez kalhot

Channing Tatum opět Bez kalhot

01.04.2014

O pokračování předloňského hitu Magic Mike (u nás jako Bez kalhot) se spekuluje už řadu měsíců. Sedmimiliónový nezávislák s Channingem Tatumem (Útok na Bílý dům, 21 Jump Street), který velmi volně… (více)

Reklama

Reklama