Reklama

Reklama

The Barrens

  • Kanada The Barrens (více)
Trailer

Obsahy(1)

Navzdory jejich neochotě vezme Richard Vinyard (Stephen Moyer) svou manželku Cynthii (Mia Kirshner), mladšího syna Dannyho a dospívající dceru Sadie na prodloužený víkend tábořit a stmelovat rodinu do New Jersey Pine Barrens. Jakmile se dostanou do Warten State Forest vběhne jim do cesty zmrzačený jelen a málem se srazí s autem Vinyardových. Později ten večer padá další zkrvavené zvíře ze stromu. Zlé se změní v horší, když vysokoškolský student, kempující nedaleko, zmizí v lese. Richard bere rodinu na výlet dále do lesa na místo, kde dříve kempovali s jeho otcem. Dostane horečku a kolem rány na ruce se mu vytvoří rozsáhlá infekce, ale když začne pršet, není cesty zpět. Richardova nemoc ho brzy vysílí a bolesti hlavy mu způsobí halucinace. Co je horší, věří, že je tu něco, co je sleduje....něco se žlutýma očima, špičatými rohy a křídly netopýra - Jerseyský ďábel. Brzy objeví znetvořená těla jiných táborníků a ztraceného studenta. Vinyardovi musí bojovat o holý život. Jak děsivé odpovědi odhalí v šokujícím a děsivém závěru? (Devilskitten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

tron 

všechny recenze uživatele

Hoci scenár nie je žiadny veľký (ani malý) zázrak, veľa zachraňuje kvalitná atmosféra. Tá je napokon oveľa menej béčkarská, než som čakal. Už horšie vnímam naivné preludy scenáristu (prekvapivo tiež Bousman): od úplne šialených logických kiksov (oheň horiaci uprostred dažďa. Oheň, ktorý v pohode zapálite po niekoľkohodinovom daždi. Dcéra si v pohode pamätá mobil chlapca, ktorého videla dva razy v živote. Policajt objaví znetvorenú ľudskú mŕtvolu, obďaleč nôž – čo urobí ako prvé? Samozrejme v pohode do holých rúk zdrapne nôž, aby zničil všetky dôkazy v čele s daktilkou.) a zdravotníckych chujovín (skutočne by mi nenapadlo ošetriť otvorenú zlomeninu nohy tým, že si ju oblejem vodou). Inak je The Barrens ale nečakane fajn horor. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Bill Compton opustil městečko Bon Temps, vzal s sebou Jennifer Schecterovou z The L Word a společně s rodinkou vyrazili kempovat do lesů. A že to nejsou jen tak ledajaké lesy. Tyto lesy i jejich přilehlé okolí v sobě totiž skrývají děsivou legendu, která má reálné základy. The Jersey Devil. Tak mu říkají. Existuje? Či je to snad pouhá fikce? Chlapík, jemuž scénáristé dali příjmení Vineyard, má do Dereka Vinyarda hodně daleko. Téměř ihned po příjezdu začne taťka bláznit a trpět halucinacemi. Tady končí veškerá sranda a začíná pravé Osvícení:) Synek se náhodou jmenuje také Danny, takže divák znalý Kubrickova mistrovského díla může nabýt dojmu, že se dívá na jakousi jeho "kempařskou verzi." Až do posledních chvil netušíme, jestli je to infekce, co zapříčinila bludy a agresivní chování pana Comptona, či jestli jsou jeho vize pravdivé, ale je to prostě vše až příliš šílené (stejně jako on) na to, aby mu ostatní uvěřili. V závěru filmu se pravda vyjasní, ale hlavním hrdinům to nebude příliš platné. Marné budou omluvy a slzy. Oblohu překryl velký stín a na zemi přistálo něco nelidských tvarů... Docela povedený "wood survival horror" s vděčnou atmosférou rozlehlých a temných lesů, v nichž se může skrývat něco děsivého a nebezpečného. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Prostě Ne!! Lesní Horory mám Rád, ale pouze Survivaly, tohle mě přišlo strašně Jednotvárný, Suchý, nezajímavý, Ohraný,vlastně ve filmu neukázali Nic! Žádnou Vraždu, žádnou Lekaču NIC! Jeden rozpáraný jelen na cestě, mě štastným Neudělá! Jediné, co bych nemohl vytknout, je Atmosféra, která je místy, Fájn, ale pro Mně Nuda! a Obrovský Nezájem! Oproti Mother´s Day.. Velký Krok Zpátky ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,STOVKY LET NÁRODY LENAPŮ OBÝVALI TO, CO JE DNES WHARTON STATE FOREST. TYTO NÁRODY KRUTĚ BOJOVALY A SJEDNOTILY SE POUZE ZE STRACHU ZE ,,SIC AY MAHTANTU“ - ZLÉHO DUCHA PINNE BARRENS....“ /// Všichni mě serete, vezmu vás kempovat řekl táta, naložil rodinu a vyrazili. Nedbal varování zraněnýho rozjebanýho jelena (srnce) a věřil, že budou – li se držet vyznačenejch stezek, budou v poho. Krásnou atmosféru má tahle procházka v lese, jenž plní nejen myslivcův sen (kurva těch mrtvejch zvířat), ale snad i ten hororovej (že by psychopatická příšera?). Těžko psát víc, páč ,,VIDÍŠ TY MRAČNA?“ … ,,CHCI JÍT DOMŮ“ (to všichni…) nechci prozradit nic z týhle lesem provoněný hry ,,na čuráka“. Jsou tu zajímavý eskamotérský kousky, zvuky, kamera a snad se u toho dá i bát. A přesto, že tomu dochází dech, myslím, že se z týhle cesty do lesa podařilo vymáčknout solidní hororovou zábavu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že když lítaj zvířata nízko, tak bude pršet. 2.) Furt nevím, co se stalo Zachovi (šel v noci chcát a už se nevrátil). 3.) Furt nevím, co se stalo Oscarovi (začal se chovat divně a …). 4.) Thx za titule ,,Ergulis“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pěkná mizérie. Zase jsem vstoupil do vod, ve kterých se nerad brodím jelikož to obnáší být po krk ve sračkách. Americký vidlákov, strašidelná story podle staré vidlácké pověry, jeden šílený tatínek v epesně vidlácké flanelové košili , SPOILER jeden vidlácký digitální čertík SPOILER OUT žádné napětí, žádný gore, žádná krev, žádná lekačka, předvídatelný příběh, debilní konec. Bousman se rozhodl svými posledními dvěma filmy, že nás unudí k smrti a posere si kariéru. Nesnášim když se ve filmu objevuje postava, která má pravdu a nikdo jí nevěří, chování postav pro změnu imbecilní a nelogické... tak zhyňte bastardi!!!! 2* za mladou kundičku, dobrý výkon Moyera a zjištění, že z epesní nabíječky Miy Kirschner se stala epesní MILFKA, škoda že ve filmu je to spíš MILKA. 40%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Darren Lynn Bousman napsal skript k filmu krátce po dokončení práce na snímku Saw 2 (2005). (Devilskitten)
  • Stephen Moyer dostal svolení použít při natáčení svůj britský akcent, přestože hraje Američana. (Devilskitten)

Reklama

Reklama