Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $91,547,205Tržby Celosvetovo $96,155,124Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,465,739 //počet predaných kusov 96,934Tržby za predaj DVD v USA $15,075,552 //počet predaných kusov 745,310║ nakoniec to ušlo na to že to točil tak nevýrazní režisér ako Tim Story /60%/ ()

kareen 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu se to malinko táhlo a taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem měla jasno v tom, kdo je kdo, ale jakmile se najelo na samostatné příběhy všech párů a začala pomyslná válka pohlaví, dostalo to slušné grády. Čekala jsem takovou tu typickou černošskou komedii, ale k mému příjemnému překvapení se z toho vyklubala moc hezká romantika, která mi vykouzlila nejeden zasněný úsměv na rtech a líbila se mi o moc víc než některé přeceňované vztahové komedie z poslední doby, jako třeba namátkou Kamarád taky rád. Jasně, že je to typická hollywoodská pohádka, co má k realitě na míle daleko, ale my ženské to tak máme přece rády, alespoň občas. A přidávám jednu soukromou hvězdičku navíc za to, že jim do toho zpíval můj oblíbený John Legend a taky, že mi byla většina postav skutečně sympatická. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rozmáchlá romantická komedie se věnovala 5 typově odlišným párům, jejichž randění poměřila zažitými, optikou 2. pohlaví přechroustanými pravidly (když ženy kvůli "zrádcovské" knize prokoukly chlapské finty). Párkrát jsem se pěkně zasmál, přestože se "černošský" humor nevyhýbal zbytečným sprostotám, ovšem 2hodinovou délku doprovodila také plíživá monotónnost, vrcholící cukrkandlovou přeslazeností. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak to je fakt výborná komedie!! Takhle jsem se už dlouho nepobavila. Samozřejmě, že je to i hodně romantické, ale vůbec ničemu to nevadí. Vše je skvěle vymyšlené, jak návaznost všech postav, tak i děj. Je dobré, že má každá postava jiný charakter, životní styl, povahu a podobně a na všechny sedí totálně jejich popis v "knize mužů". Konec je sice předvídatelný, ale to je americká klasika. Dala bych i 5 hvězd, kdyby bylo více známějších herců, nebo kdyby to byla trochu menší slaďárna. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Podprůměrná kecačka o vztazích a nahánění bab a chlapů, plná chlapáckých "Yjééé, men" od rozevlátých cool a in niggas. Proti černochům nic nemám, ale tohle je zase další černošská odpadní komedie. Od kontinuálního sledování jsem přešel do proklikávání a někde kolem 35% filmu to vypnul a zahodil. Bylo mi špatně. Nedoporučuji sledovat před a po snídani, před a po obědě a před a po večeři. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama