Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se ztrácela v podobnosti herců, kapku jsem se nudila, asi 2x jsem se zasmála. Michael Ealy je fakt kus a já tak trochu doufala, že uvidím i víc, než jen svlečená trička :-D Nelíbil se mi ten chlapík v rozvodu a malý syn svobodné ženy, ostatní herci v pohodě. Chtělo by to přidat více kvalitnějších fórů a méně skoků mezi páry, lepší dialogy a vymazat vypravěče. ()

Admirall 

všechny recenze uživatele

podla mna to aj malo nasliapnute na celkom fajn komediu, zaujalo ma to a celkom aj do nejakej stvrtiny bavilo, no potom to zacalo dostavat nejake trojaktovkove zvraty a skoncilo to ako typicky americky romanticky blivajz... ale ako daka oddychovecka k valentinskemu veceru (ako to zaradila markiza) moze byt ()

Reklama

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Videné po dvojke. Úplne iné a o hviezdu lepšie. No bolo to skôr o vzťahoch ako o vtipných situáciách. O vzťahoch, ktoré boli podané ako hĺbková sondáž do duší väčšiny zúčastnených postáv. Avšak nič čo by ste už veľakrát nevideli. No aj tak celkom Good. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Tyhle boje mezi chlapama a ženskejma sou normální a dějou se všude na světě. Bohužel, ženský nás maj dost vomotaný a ta bitva je pro muže prohraná, i když to nejde připustit a všechno se tváří, že chlap je na koni, neni to vždycky tak. Docela mi to otevřelo oči a po skončení sem se cejtil dobře, tak zvláštně spokojeně. 65% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Máme tu další snímek propagující jinou než bělošskou rasu. V podstatě tu jsou, jak černoši, tak různí míšenci atd. Připomíná vám to Red tails? Mě svou propagandou ano. Jinak se jedná o každým coulem obyčejnou romantickou komedii. Námět není taky nic nového pod sluncem. Teď si sice nevybavím, ani jeden film, ale vím, že jsem něco takového, že jeden chlap vyzradí ženským, jak na muže, viděla. Musím ale uznat, že co se týká střípkového vyprávění, tak přece jen ty příběhy do sebe nakonec opravdu zapadají a má to všechno hlavu a patu. Nevidím důvod, proč tomu nedat obyčejné 3*. P.S. Michael Ealy je sexy a vzpomněla jsem si, že už jsem ho vlastně někde viděla (jeden z dílů Underworld) ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama