Reklama

Reklama

The Devil's Rock

Trailer

Obsahy(1)

Deň pred vylodením spojeneckých vojsk v Normandii dostanú dvaja muži tajnú úlohu, ktorou je zničenie nepriateľského dela na jednom z ostrovov. Misia sa však skomplikuje, keď muži započujú krik ženy a s cieľom zachrániť ju vstúpia do nacistického bunkra. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Nerada bych ten film nějak přehnaně shazovala když vidím, že zejména chlapům se celkem líbil, ale z mého ženského hlediska a pohledu milovnice kvalitně zpracovaných hororů a zajímavých námětů tady prostě bylo všechno špatně. Zvláštní atmosféra, herci, ten ďábel mě teda vůbec nenadchnul - to jsem si vážně říkala, že si snad z nás diváků střílej a tu jednu hvězdičku dávám jen za hlášky toho nácka, docela povedný bunkr a abyste mě vy kluci kterým se to líbilo náhodou taky neutrhli hlavičku :) ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Hezká ukázka toho, že levný nemusí nutně znamenat blbý a amatérský. Řemeslně špičkový film s chytrým scénářem a dobře budovaným napětím a atmosférou. Děj není úplně předvídatelný a postavy mají odpovídající motivaci. Herci dobře vybraní a nadprůměrní a Matthew Sunderlan jako nácek Meyer, je bez debat herecký objev roku. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

V podstatě komorní hororové drama o třech lidech. Drama, které je poněkud nechutné v některých momentech, přihlouplé v závěru, se spoustou dlouhých scén, jak někde někdo někam chodí, napětí až takové není, jako třeba v The Keep, jež je na podobné téma, ale určitý potenciál a některé zajímavé momenty to má. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Většina mých hororových kolegů je s tímto snímkem spokojena. Já však jejich nadšení tentokrát nesdílím. Ke štěstí bych potřeboval asi něco víc. Což o to potenciál bytu byl. Za mě ale zůstal nevyužit. Děj se odehrává na konci druhý světový války. Vše je pojato spíš komorně a drtívá část stopáže se odehrává v nacistickým bunkru. Vše je víceméně o třech lidech. Pardón. Jeden z toho je ďábel. Okultismus, trocha gore a krve a dobře zvolená hudba. Většinu stopáže ale převládají spíš dialogy. Tohle mě prostě moc neoslovilo. Za mě jen 2hvězdy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvojica vojakov má deň pred vylodením v Normandii za úlohu zneškodniť jeden z protilietadlových bunkrov. Po vstupe do jeho útrob si veľmi rýchlo uvedomia, že majú dočinenia s omnoho väčším nepriateľom, ako si pôvodne mysleli. Takže takto, vďaka myšlienke okultizmu zasadenej do jednej z najznámejších vojenských operácii, palec hore. Tak isto musím dodať, že je snímok slušne natočený, pričom mu nechýbajú pasáže, ktoré mierne zamrazia, ale že by mal "Devil's Rock" mimoriadne vystrašiť či vďaka gore scénam znechutiť, to ani náhodou. Mysteriózne fantasy slušné, ale šok vzbudzujúcim hororom tento film nie je ani omylom - 50% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama