Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

tron 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Mohol to byť pozoruhodný film. Bohužiaľ, nie je. Napriek tomu sa v scenári zachovalo aspoň zopár pozoruhodných vecí. Toto totiž nie je klasický revenge movie. Tvári sa tak, začína tak, ale rozhodne sa tak nekončí. Vraždiacimi magormi totiž nie sú len hajzli, ktorí sa do tohto páriku pustili. Vraždiacim magorom je aj hlavný hrdina! To radikálne mení situáciu. V praxi to bohužiaľ žiadna bomba nie je. Netrvá to ani hodinu a pol, ale napriek tomu je to nuda. Režisér urobil chybu už v tom, že nás neprinútil dostatočne nenávidieť gang. Je to príliš skratkovité a hoci sú to stopercentní hajzli a suky, mali byť vykreslenejší ešte démonickejšie. Problém je tiež v tom, že ich nemôžeme úprimne nenávidieť za smrť dievčaťa, pretože ho nezabili (čo je u revenge movie „troška“ problém, nemyslíte?) a podľa všetkého ani zabiť neplánovali. Z letargie diváka tak vyruší len pár šťavnatých gore momentiek. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Totálně bizarní krvavej náser! Zápletka o bandě lupičů, kteří připraví o život milenku profi vraha je opravdu originální a perfektně zpracovaná. Má to dynamické tempo, skvěle podaný příběh a fantastickou hlavní postavu. Luke Evans je mašina na zabíjení, na konci aj předvede slušnou kadenci chvatů, jenže po celou dobu filmu likviduje své oběti zajímavým ale pěkně surovým stylem. "Proč nám to děláš?!" "Musím přece zůstat ve formě!" Z nasranosti sype trefný hlášky, každý dialog je načrtnut do puntíku přesně pro jeho roli. Jde z něj respekt a konec mne velmi mile potěšil. Krve a drsných úmrtí tu je celkem dost, viz to první, či hlava roztřílená brokádou. Po "I Saw The Devil" jsem nečekal, že uvidím minimálně rovnocennou pecku a ještě to ani není od Korejců. Naprostá bomba, nemám slov, tohle sjedu určitě znova a doporučím přátelům. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŽDYCKY JE ŠANCE. I KDYŽ VÍŠ, JAK TO SKONČÍ“...... /// Von ten název moc prostoru pro držení pěstiček nepřináší. Naštěstí tady nejsme na fotbale, ale sledujem úchyla, co má styl a nadhled. A já dokážu vocenit, když má někdo smysl pro realitu, vhodnou volbu nástrojů a strojů, i cit pro barvu (červenou). Těm vidlákům sice chvilku trvá, než zjistěj, že je něco špatně a taky mohli bejt na můj vkus víc bojovnější. Ovšem brzo zjistíte, že pro děj je podstatnější, že to nejsou žádní géniové. Vo to víc vynikne Luke Evans jako ,,On“, jehož chlápkovi se smyslem pro reality šou bych přál světlou budoucnost. Ve filmu, samozřejmě. Minimálně do tý doby, dokud někdo nepřežije. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jak poznám, že je fotr připravenej do držkový. 2.) Hledám kandidáty pro Hunger Games. 3.) Thx za titule ,,sizok“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Praktiky seriového vraha jsou opravdu hodně povedené a bavily by mě mnohem víc, kdybych věděla, co přesně se jeho autorovi v palici honí. Asi jsem se málo soustředila, ale nějak jsem to za celý film nepochopila. Banda kriminálníků, z nichž skutečně No one leaves, je prudce nesympatická, takže jejich úbytek nevyvolává žádné výjimečné rozhořčení. Luke Evans je příliš hezký na to, aby od něj kudla pod vaječníkem bolela, kor když vám u toho s výrazem zaníceného milovníka cosi šeptá do ouška. V tom především spočívá kámen úrazu, protože když mě vrah neděsí a jeho pohnutky k podivnému chování jsou nepříliš dobře vysvětlené, žádné, nebo nepochopitelně krkolomné, zůstává už jen ta exkurze na lidská jatka a to mě vydrží bavit jen na tři hvězdy. S větším hnusákem v hlavní roli se z toho dalo vytřískat i víc. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Banda kriminálnikov má smolu, že napadnú ešte väčšieho kriminálnika a zabijú mu dievča. Pomsta príde hneď a je riadne krvavá. Niektoré nápady na zabitie priam sršia originalitou, najlepší bol asi ten mlynček na mäso :). Dejová linka pekne odsýpa a od momentu, čo si banda grázlov uvedomí, že sú v riadnom prúsere sa dostaví aj solídna atmosféra. U mňa preto celkom spokojnosť. V každom prípade som nečakal také kvalitné gore efekty. 69/100 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)
  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)

Reklama

Reklama