Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který ani herecké velikánství Bree Olson z hororové žumpy nevytáhne. Tohle je tak špatné, že to ani není v žánru.. výjimečně špatný film poznamenaný psychicky poznamenaným režisérem. Třetí díl nechutný, kde ani ta lidská stonožka není pořádně vidět.. čili zde není jediný důvod proč film vidět. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dá se očekávat, že lidi budou nespokojení. Jedni budu řvát, protože řvali už u prvních dvou, druzí budou nadávat, protože by chtěli nějaký hardcore, jako byla dvojka. Zbytek bude ve značné menšině. Já jsem rád, že Six natočil všechny tři filmy jinak, dívat se dvakrát, resp. třikrát na to stejný by mě nebavilo. Trailer naznačil lecos, dostal jsem, co jsem očekával. Six se vysmál všem do xichtu a podle mě to udělal mnohem líp, než se to povedlo třeba Smithovi s jeho mrožem. Já jsem se zasmál teda dobře, na mým měřítku kokotin to průměr bez problémů chytá, i když z předchozích dvou dílů jsem si odnesl mnohem nezapomenutelnější zážitek. 65% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Znovu začlenění Lasera a Harveyho do třetího filmu v naprosto jiných rolích a přítomnost samotného Sixe v roli sebe sama jen vede k tomu, že se film stává parodií, záměrnou, ale jednoduše není vtipný, není zábavný. Dokáže šokovat. Na to je Six dobrý a má zde scény, které se vám opět dovedou vrýt do paměti. A překvapivě se nejedná o scény se stonožkou. Přesto si nemohu pomoct, tohle už opravdu nevyšlo. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tom Six tu celých sto minút poukazuje na svoj jediný filmový úspech lacným humorom s lacnými hercami stále dookola...Nemôžem povedať,že niektoré momenty neboli vtipné,no od tretieho pokračovania Human Centipede som čakal úplne niečo iné,ako len stupídny humor.A samozrejme nesmiem zabudnúť na čerešničku na torte a tou je retardovaný Eric Roberts,ktorý je dokonalý klinec do rakvy pre túto sračku... ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na anální masakr z minula. Poslední článek Sixovy Stonožky je nedomrlou satirou, z níž si režisér dělá pouze reklamu na články předchozí. Zbyla jen trapnost. A samozřejmě nácek Dieter Laser. Ten si už po pár minutách zaslouží kulku do hlavy, ale bohužel. Jeho nesnesitelnou kreaci musí divák protrpět až do závěru, který nejenže negraduje, ale smysl celého filmu přímo degraduje. Nechutnosti nečekejte, snad jen tu kastraci a šukání střev. Do toho tu Harvey kulí očima, Olsonka kouří i polyká, Dieter vytrvale řve... a mě bolí hlava. Nein, nein, nein! Tohle se vážně nedá. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno