Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 1

Recenze (261)

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Ani posledních, rádoby dojemných 20 minut filmu, kdy tvůrci už nevěděli kudy kam a snažili se tuhle zbytečnost zachránit alespoň záběry novorozeňat a dalšími klišé z porodnice (stokrát viděných už někde jinde), nezmění můj celkový dojem z něj - nezáživná a příliš dlouhá komedie, která ale není téměř vůbec vtipná a ani s prvoplánovou romantikou jí to moc nejde. Chvílemi se dokonce snaží tvářit i jako drama, což už jí absolutně nejde. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to povrchní, je to podle amerického bestselleru, ale má to poměrně konzistentní příběh, avšak o šikovné provázanosti jednotlivých mozaik si to může nechat zdát. Hormony napěchované těhule si přidají dvě hvězdy, páni zase odeberou. Přežít se to rozhodně dá i bez epidurálu:)./// Rebel Wilsonová je skvělá a má skutečný komediální talent, Santoro je pořád zatracene sexy jako v Lásce nebeské a Ch. Rock by se na dabing měl vykašlat a sehnat si konečně pořádnou roli. Lopezová kupodivu hraje docela slušně, Kendricková je nevýrazná, Diazová přehrává a hysterčí, Morrison je snad ještě horší než v Glee a ta pipka Deckerová z Bitevní lodi se snad nedá ani nedá komentovat. Celkově to však není tak stupidní film a je z něj patrné, že si sám ze sebe utahuje. Ovšem vtipů obsahuje JPANS minimum a pořád lavíruje mezi vztahovým dramatem a komedií pro třicátnice./// Crawford z Gossip girl mě může oplodnit hned teď. 50 %. [Kino] ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako porodiť a nezblázniť sa? Hlavne treba brať všetko s nadhľadom a v klídku. No ako na potvoru, zo všetkých možných variácií, ako kto môže prežívať tehotenstvo, práve tento spôsob tu chýbal. Aj keď chápem, to by potom nebol film, v ktorom by sa trápnosť mohla vylievať až cez okraj. Niekedy som kvôli tomu na pár sekúnd musel odvracať oči. Dve hviezdy za pár pekných pesničiek a celkom príjemnú hereckú zostavu. 40/100 ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho víc....naivně...věřil jsem, že tentokrát by film mohl být super jako trailer...já vím blbost :-) Dámské herecké osazenstvo bylo příslibem, ale zůstalo pouze u toho...snad kromě A. Kendrick a J. Lopez byly ostatní postavy vyloženě nesympatické a jediným světlým momentem filmu je když se na scéně objeví čtyřčlenné komando s kočárky, ale to jsou oproti traileru epizodní scénky...prostě podvod. Jako relax dobrý...kvalita nic moc.... ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Mělo to i pár světlých a komických momentů (proslov na expu nebo scény s černouškem Jordanem), ale jako celek docela hrůza. Jediné sympatické postavy hrály snad jen Elizabeth Banks a Chace Crawford. Nejvíc mě štve, jak se všude dokola omílá, že je to natočeno podle stejnojmenného amerického bestselleru - kniha What to expect when you're expecting je normální těhotenská příručka, která v Americe sice platí jako bible pro všechny těhotné, ale s tímhle paskvilem nemá společného vůbec nic. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama