Reklama

Reklama

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových, který Gregovi v tomto zábavném filmu pro celou rodinu přichystá nejednu potíž! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (56)

FTP 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem narazil cistou nahodou a podivil jsem se, co dela mezi cervenymi (v dobe zhlednuti 76%). Rekl jsem si, ze za zkousku nic nedam a s ocekavanim obcasneho smichu jsem jej pustil. Za hodinu a pul mi prisla vtipna snad jen scena z lunaparku s kartackem na zuby. Bezduchy a zbytecny film. Vhodny pro publikum u-11. ()

dejvik007 

všechny recenze uživatele

budu asi jeden z mála ale za mě tenhle díl byl ze série ten nejlepší,když to tak zhodnotíme 1,2,3 díl tak vlastně ano všechny jsou na podobný úrovni není nějaký extra lepší či horší ale mně se tenhle díl líbil začátkem jsem si říkal to bude nic moc ale po chvilce se to rozjelo neříkám že jsem se nějak zasmál ale spíš se mi celkově líbí ta atmosféra a všechno v tomhle filmě proto 5 hvězdiček ()

Reklama

waltosin 

všechny recenze uživatele

Před rokem a půl po zkouknutí dvojky, jsem řekl že se těším na další a jsem rád že mě i tenhle díl potěšil i když to není ve školním roce, ale o prázdninách, tak to byla sranda jako ve dvojce. Myslím že tahle série spěje skvěle a ne jenom dobře napsaný knížky, ale i výborně vybraným hercům, kteří tam patří a je jasný že tam zůstanou. Podle mě se stává Zachary Gordon, dobrým hercem,který to dotáhne daleko a doufám že i Greg to s Holly dotáhne v dalším poseroutkovi až do vítězného konce, protože na konci to vypadalo nadějně. :) Čus při dalším poseroutkovi! :D 70% ()

waits 

všechny recenze uživatele

Stejně jak u prvních dvou filmů je třeba poznamenat, že kniha je mnohem zábavnější a že postavy jsou už jen svou kresbou legračnější. Snad jen tatínek přidává něco nového, osobitého, zbytek jen kazí dojem předlohy. Pronblémem je, že Greg je v podstatě fracoun, rpzmazlený a nesympatický, což je skvělé v kkreslené knize, ale horší ve filmu, kde je určitá identifikace nutná, obzvlášt, když jde o Gregův deník. Tvůrci to řeší jemnou úpravou knihy, snaží se z Grega onoho sympatáka vytvořit, ale prostě to není ono. U knihy se směju i já, starší divák, u filmu jen sedmiletý syn, starší, v pubertě už ne. A to je prostě málo. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Od minulého dílu taková trochu větší slátanina, ale stále dobré, snad i o velký chlup vtipnější. Co je zajímavé, že se odminula jako jediný změnil pouze Greg a to skoro až k nepoznání (očividně trochu přibral). Zbytek bandy vypadá stále stejně a film se nese v té samé pohodě a ke konci i šílenosti, jako i předešlé díly. No, neřekl bych, že si najdu v této sérii kdy zalíbení. Opět spokojenost. Jen se bojím pokračování, které má vyjít příští rok s jiným obsazením. 75% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Coquitlamu a ve Vancouveru v Kanadě. (Terva)
  • Postavu Mannyho stvárnili dva herci, dvojčata. (ČSFD)
  • Jedná se o třetí film filmové série, předlohou však byla již čtvrtá kniha série literární. (ČSFD)

Reklama

Reklama