Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Hodnocení by bylo vyšší, nebýt toho, že se celý film odehrává kolem právničiny, kterou z celého srdce nenávidím. Jako vždy jsem se těšil z perfektního Morgana Freemana a celkem přijemně mě překvapila Amanda Peet. Ještě musím zmínit obratně zvládnutý závěr filmu (škoda, že se film neodvíjel v podobném duchu celou dobu). Jako ztrátu času bych to rozhodně nepovažoval, ale nebýt tý právničiny... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další soudní tuctovka na sobotní odpoledne. Méně znamý režisér, solidní casting a opět to dopadlo tak nějak všelijak. Nebyla by to až taková tragédie nebýt nesmyslného konce, který s celým filmem doslova zametl. Atmosféra je leckdy solidní, tempo vcelku vyrovnané a Ashley Judd se pro roli nažehlené dámičky advokátky hodí skvěle. I ty slzy jsou vcelku uvěřitelné. Caviezel je trapný jako obvykle, ale tak těžko počítat s něčím jiným. Bohužel spousta věcí film stahuje do průměru. Vedle již zmiňovaného finále je to ještě velká míra klišé a předvídatelnosti a relativní patlání se s s danou látkou. Mohla to být mnohem dynamičtější a zapamatovánihodnější jízda, takhle jen průměr. ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

Súdnych procesov z prostredia armády tu už bolo habadej a tak sa to scenáristi pokúsili posunúť ďalej dvoma prvkami: veľmi výrazným nátlakom na obhajcov aj v podobe pokusov o vraždu, ktorého cieľom bolo vytvoriť napätie a druhá bol prekvapujúci záver kedy sa z nevinného nakoniec vykľul vrah.............. Bohužiaľ spojením týchto vecí logika dostala totálne na frak, čo u takéhoto žánru by sa stávať nemalo . .............. A keď už teda to prekvapenie na záver, načo preboha tá klišeovitá bitka a strieľanie, veď to sa dalo urobiť oveľa lepšie............... Nečakal som od toho veľa a ani som nedostal........... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových slabších 60%. Přišlo mi to takové neuspořádané, resp. buď více krimi a vyšetřování a nebo spíše soudní drama. Byla to taková kombinace všeho a nebylo to uděláno pořádně. Děj je celkem předvídatelný, tady není nic objevného. Chybí mi zde i absence nějakého většího napětí. Celkově je to trošku slabší thriller, který ale postrádá napětí a preciznost provedení nebo alespoň důkladnější provedení. Je to takový film na jedno podívání, který nenadchne, ale ani neuškodí. Přidaná hodnota je Ashley Judd, na kterou se celkem pěkně kouká. Howgh! ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Kdo chce tento film srovnávat k seriálu JAG, měl by ho rovnou na začátku vypnout a jít se projít ven. Pak se s čistou hlavou vrátit a podívat se na obojí znovu. Tento film přesně vystihuje ty, kteří se u hodnocení snaží akorát najít myšlenku a koukají na filmy jen tam kde nějaká je. Přitom je docela napínavou a zajímavou podívanou od začátku, pouze se zkaženým koncem, ovšem to je jak říká uživatel T2 nic nové u režiséra Franklina. Film patří spíše k průměru,ovšem za postavu a ztvárnění Freemana se na něj stojí podívat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)
  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)

Reklama

Reklama