Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (245)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍŠ CO? CHYCENÍ STERNWOODA MINULOST NEZMĚNÍ.“ … ,,MUSÍ!“...... /// Příběh o detektivovi posedlým kriminálníkem a jedný (velký) boudě (majitelé psů se zklidněj, vo žádnýho Mazlíka tady nejde…). Stylová úvodní podívaná naláká, a i pak v několika pasážích rejža ukazuje, že pro Timura a jeho partu má slabost. A McAvoy mu patolízalsky přicmrndává. Potěšilo mě i obsazení známejch ,,malejch“ herců. Bohužel tím filmová vyvoněnost končí. Příběh zrovna moc objevnejma věcma nehýří, spíš je to taková blbina, snažící se zaujmout zajímavě udělanou akcí, který bohužel není dost na to, aby to byl dobrej akční film. Těžko říct – myslím, že na takovej všední večer, když není do koho píchnout…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ke štěstí mi stačí, když McAvoy a prázdný nábojnice lítaj zpomaleně vzduchem. 2.) Nemám do koho píchnout. 3.) Thx za titule ,,Sagittario“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

I přes přiměřenou stopáž 90-ti minut si film nedokáže diváka moc získat. Navíc McAvoy je takový zvláštní herec, který mě osobně sympatický není. Mark Strong je ovšem jiný kafe. Charismatický herec, který jako jediný upoutává ve filmu divákovu pozornost. Silné chvíle střídají ty slabé, ovšem těch slabých je bohužel víc. Na britské poměry sice celkem slušná záležitost se zajímavě pojatou akcí, ale zkrátka ten pověstný americký tah na branku to prostě postrádá. Zároveň ale nevylučuji v budoucnu opáčko. Jinak český překlad je tragický (Chceš pěstí?), to se fakt směju. 66% ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

J.McAvoy a M. Strong v akčnom thrilleri? Fajn, hovorím si, to by mohlo byť dobré. Ibaže takmer od úvodu mi začínajú vadiť i úplné "drobnosti" , ako úder oceľovou tyčou a M. Strong nič, ide ďalej. Potom Strong nechá otvorený plyn v dome, sadne za volant a páli preč, určite niekoľko stoviek metrov, zamieri do lesa, dom vybuchne a plamene má takmer za chrbtom!(atómovka ty vole...). Profi gangster volá skorumpovanému policajtovi do práce? Kočka nájde v najväčšom skladišti kontajnerov ten správny za pár sekúnd?...O.k., nevadí, prešli aj väčšie blbosti, horšie je, že film nie a nie zaujať. Najväčším problémom je absolútne nedôveryhodná posadnutosť McAvoya gangstrom - Strongom. O ich minulosti dokopy nič nevieme a ich postavy sú neuveriteľne plytké. Ich vzájomné prestrelky sú iba suchými prestrelkami, nič viac. Odmyslím si ústrednú dvojicu výborných, ale nevyužitých hercov a ostane 100x prevarený akčný brak. Chceš pěstí?? Nie díky, z tej nudy som ostal prefackaný až-až. 40%. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Akční scény pěkné, přehledné, ale to je tak všechno, v čem vidím klad filmu. Záporák sympatičtější, než všichni klaďasové, v čele s děsně nudným hrdinou, kterýmu se rozklepou kolena při každý zmínce o výskytu záporáka, filtr stíhá filtr (což při 1080p vlastně vypadá i docela dobře), děj se vleče a s vyjímkou zmíněných akčních scén mě vlastně ani nezajímal a bylo mi celkem fukajs, jak to celý dopadne a kdo koho sejme. 40% PS: Ještě včera to tu mělo jen originální název a najednou... Kterej koumák tohle zase vymyslel?! ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Snímek vyznačující se ponurou atmosférou a výborným obsazením. Čtvrtou hvězdu přidávám právě za geniální tah obsadit do hlavních rolí Jamese McAvoye a Marka Stronga. Tohle spojení fungovalo bezchybně a hlavně naprosto přirozeně. Ladění do noční modré barvy filmu neuškodilo, otevřený konec byl dobrou volbou. Český název nechápu. Spoiler: obsah uvedený uživatelem topr harley zbytečně prozrazuje příliš mnoho z děje, opravdu si nemyslím, že je dopředu nutné vědět, kdo se s kým proti komu spojí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli Punch 119 či Betrayer. (MikaelSVK)
  • Keď si Max (James McAvoy) doťahá vodu z kolena, poslednýkrát si potiahne z cigarety, ktorá je očividne dofajčená. Keď ju ale hodí do hrnca s vodou, je vyfajčená iba asi do polovice. (sWONDER)
  • Některé interierové a exteriérové scény byly natáčeny v London College of Communication v Londýně. Scény z tiskových prohlášení byly natáčeny v londýnském City of Westminster College's Paddington Green Campus. (chelseaman22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno