Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Případ ekoteroristických ataků se chýlí ke konci, ale současně s sebou přináší kruté zvraty a těžké výzvy pro tým švédských a dánských vyšetřovatelů. Když už se zdálo, že byl hlavní organizátor dopaden, musí policie zabránit novému útoku. Saga bude navíc postavena před zásadní rozhodnutí, které bude mít dalekosáhlé následky na její přátelství s Martinem. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Deivy 

všechny recenze uživatele

Potreboval by som objasniť jednú vec. SPOLIER tejto epizódy, pred koncom zastrelili Oliverovu manželku s tým, že epidémia neprepukla, že zomrela len Viktória + Perille. Nezostalo to tým neobjasnené? Kto ju zastrelil? Kto za tým teda bol? Vlastne to skončilo tým, že musia Oliverovu ženu nájsť a nič. Čiže našli jej telo alebo ako to uzavreli? Toto by ma zaujímalo. Možno mi uchádza nejaká drobnosť. Ďakujem vopred. D. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za sebe mohu prohlásit, že finále druhé série bylo vskutku silné. Takhle se útočí na emoce životem okoralých jedinců, mezi něž se počítám. Zatímco Američané spoléhají na svůj bezbřehý patos, jímž mě mohou jedině znechutit, potomci Vikingů na to šli poseversku; když se v člověku nedoberou citových reakcí běžnými způsoby, najdou je v něm jinak, i kdyby ho kvůli tomu měli vyvrhnout za pomoci tupého nože. Už policejní akce na summitu EU byla silná, ale ten syrový závěr, to byla lahůdka. / Poučení: Poslední náboj si vždy šetři pro sebe. ()

Reklama

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Švénové se s tím řádně neserou. Ukázalo se, že jsem se úplně zbytečně bál, že si Pernille tu hlavu neprostřelí. Martinův krok jsem tak nějak očekával, nicméně já bych asi takhle spořádaně na odvod na dlouhou dovolenou nečekal a vyřešil to rychleji. Je však škoda, že už Martina moc neuvidíme, snad se v dalších sériích vrátí alespoň jako čestný host. Určitě bych však jeho rozhodnutí nehodnotil jako nesmyslné, ono žít celý život s těmito vidinami nebude úplně supr zážitek. Sagyno rozhodnutí se zdá vzhledem k její povaze logické, ale i ona má z minuosti určité resty. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Most se právem stal velkým televizním pojmem a žánrovým klenotem. Napětí mezi Sagou a Martinem roste, závěr bude mít po Martinově (dost amatérském a naivním) kroku směrem k Jensovi dalekosáhlé následky na jejich přátelství. Ještě ale musí ochránit účastníky evropského summitu, na kterém má být vypuštěn virus, který začne být infekční, jakmile začne jeho nositel krvácet. Zmutované buňky vytvářejí aerosol. Když se dostane do kontaktu se vzduchem, začne se šířit a je extrémně smrtelný. O čemž se přesvědčí jedna z důležitých postav (pasáž na dámských toaletách silná). Desátý díl rozmáchlý, otázek ale zůstalo docela dost a nemyslím si, že na všechny dostaneme odpověď. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panenko skákavá, říkám si, jestli mám vůbec začít sledovat třetí řadu, když jsem se v tomto finále dozvěděl, že jedna z hlavních postav přišla úplně o všechno, a přesto ji scénáristé nechali žít, i když se zřejmě v žádné další sérii neobjeví. Tenhle díl mě spíš utvrdil v tom, že je lepší páchat zlo a být spokojený, než být slušňácký a mít v životě hovno. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama