Reklama

Reklama

Bývalí mariňáci a současní zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy, Cross a Manning, jsou se svým týmem pověřeni dohledem nad vyklízením starého tajného vězeňského komplexu. Ten má být druhý den uzavřen a všichni vězni mají být převezeni do federálního zařízení. Musejí také dohlédnout na příjezd dvou záhadných vězeňkyň. Krátce poté je však objekt vězení napaden skupinou elitních žoldáků, která pátrá právě po oněch nově příchozích vězeňkyních...  Poté, co je odhalena totožnost obou žen, si Cross uvědomí, že se dostal do centra mnohem většího problému, než si vůbec dokázal představit. Samantha, jedna z vězeňkyň, je kurýrem z neamerické tajné služby a má v sobě implantát s tajnými finančními informacemi. Kdyby ovšem zemřela, informace se smažou... (TV Prima)

(více)

Recenze (114)

Testament 

všechny recenze uživatele

Je to stále o tom samém. I když i béčkoví režiséři pochopili, že to chce točit v novém miléniu "týmovky" - myšleno, že už tam nestačí pouze Seagal, ale hce to i někoho dalšího...A tak se stalo, že byl natočen "Maximum Conviction". Steve Austin a Steven Seagal brání věznici. Hm, dobrý. Ani mi nevadí, že Seagal má cca 130 kg- v těch vestách vypadá drsně i tak, ale když se pohybuje, nebo mluví, tak to je tragedie a v brýlích je vyloženě k smíchu...O nejlepší bitku se nakonec ve filmu postará nováček Foster a je i skvěle natočená. Austin je tvrďák, ale jeho potenciál je nevyužitý. Celý snímek svým provedením připomíná Hangar 14 a to je smutné, takže za mě 32%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Akční filmek nás zavede do věznice, kam jsou John Cross (S. Seagal) a Mike Manning (S. Austin) se svými lidmi vysláni bezpečnostní službou, aby zabezpečili klidný přesun vězňů. Věznici napadne speciální jednotka, která má za úkol zajmout dvě vězeňkyně. Jedna z nich je informátorka CIA a má u sebe čip plný bankovních informací..... Filmek má velmi jednoduchý příběh. Akce je hodně, jak střelecké, tak i bojové. Za mě 60% :) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

V rámci seagalovek (tedy vlastně už téměř definovaného typu akčních béček) a jeho čím dál častější spolupráce s Keoni Wawmanem se určitě nejedná o totální průser, spíše o naprostý průměr obou dvou béčkových tvůrců. Jakkoli komentovat debilitu scénáře, dialogů či jednání hrdinů je mrhání časem. Na to vše už jsme si zvykli. Tentokrát však film nově nestojí na Seagalovi, ale ke spolupráci si přizval dalšího totálního béčkaře - Steva Austina. Oba vytvořili ještě s pomocí tří kemošů tým, který si dal za úkol ve starém vězení čelit přesile vycvičené vojenské jednotce pod vedením zrádného agenta CIA toužícím po penězích, ke kterým se dostane přes čip ukrytý v těle švarné asiatky. Stříleček je tu opravdu dost, drsných scén s krví pocákanými stěnami také, sem tam se i Seagal předvede, ale celé je to prostě tak těžce Waxmanovské až běda. Divák pořád čeká nějaký ten šikovný souboj, nějaké překvapení, ale bohužel. Když už by mohlo k slušnému souboji dojít mezi Seagalem a podobně tlustou příšerou v roli vězně, přiběhne si to druhá asiatka a vymlátí z něj duši. A závěrečný souboj Parého se Seagalem je naprostá trapárna. Paré se nezmůže na jediný úder. Ale i tak, mohlo to dopadnout daleko hůř. Pro ty, kde mají se Seagalem ještě smilování, slušný snímek. PS: užijte si Seagala bez těch hrozných vousů, v dalších filmech je zahalený pod tajemný bradkoknír ()

tron 

všechny recenze uživatele

„´Niečo prasklo´ je profesionálny odhad alebo blbý vtip?“ Strašne nudné a nezáživné pobehovanie hnusnými chodbami a ledabolo až nijako zariadenými miestnosťami. Seagal uprataný do pomerne vedľajšej úlohy (väčší priestor dostal Bren Foster, po ktorom Steven siahol aj o rok neskôr do Vykonávateľa). Obvykle aj nad slabšími seagalovkami zvyknem prižmúriť oko a dať aspoň 40%, fanúšikovia chápu. Ale toto bolo ozaj o ničom. Bod k dobru za relatívne charizmatického Stevea Austina (Za mrežami, Expendables) v kladnej úlohe. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

První půlka odsýpá a je relativně zábavná, i proto, že během ní Steven sundá na dvorku dvěstěkilového černocha a párkrát od plic zahláškuje. Druhá půlka už je ale nuda, protože se všichni nahánějí po věznici jako zběsilí a Steven měl v době natáčení asi víc pauz na oběd, protože se v akci příliš nevyskytuje. Celkově jde o Stevenův filmografický průměr a obávám se, že pokud nepřijde třeba Přepadení 3, tak to bude slabota i dál. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Časť filmu bola natočená v ústave pre mladistvých vo Vancouveri, Britská Kolumbia. Filmový štáb tu však musel nakrúcanie ukončiť, pretože dostal prednosť iný, lukratívnejší film - Muž z ocele (2013). Z tohto dôvodu bola produkcia nútená presunúť sa do priestorov opustenej psychiatrickej liečebne. (beso74)
  • Natáčeno v listopadu a prosinci 2011 ve Vancouveru v Kanadě. (ssfan)
  • Ako sa utečenci blížia k miestu stretnutia na kamere vidíme, že sa nachádzajú v bloku  D. Protagonisti, čo po nich pátrajú, ale uvádzajú blok F. (johnsnow)

Reklama

Reklama