Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (596)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Třeba jsou to jen stereotypy - lidi nadávají na Sandlera tak, že mě to odradilo od jeho filmů, a dovčera jsem s ním nic neviděl. Možná škoda, protože toto bylo odsýpající, místy vtipné, málokdy trapné, a dost zábavné. Pochopitelně vzhledem k příběhu nemá smysl šťourat se v uvěřitelnosti :) nebo intelektuální rovině. Líbilo se mi -- čas asi přeje tomuto typu retra (viz Stranger Things). Zajímavý byl skoro áčkový casting a potměšilá camea... ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Nevadí, že zápletka je dementní, s tím se počítalo. Ale co vadí, je absence dobrých vtipů, zajímavějších postav a lepšího scénáře, který by měl alespoň trochu hlavu a patu. Autoři filmu v něm stvořili svět, který se neřídí absolutně žádnými pravidly, je strašlivě nekonzistentní a dadaistický, působí líně a odbytě a kašle na vysvětlování čehokoli. Více v recenzi ZDE. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Srandovné, zábavné, oddychové a hlavne vhodné aj pre trochu väčšie deti. Užijú si ale aj dospelí, keď už nič iné tak aspoň môžu nostalgicky zaspomínať na staré videohry. Júj, to bola doba, doba Atari a Didaktikov... Z hercov okrem Sandlera vynikol ešte P. Dinklage, ktorý dal svojej postave neopakovateľný šmrnc a typický komediálny náboj. Pre mňa určite príjemné prekvapenie, ďalšia nadpriemerná Sandlerovka. 75/100 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nedejte na zdejsi hodnoceni, sice to je kravovina, ale zatracene zabavna. Vlastne takovej katastrofickej film o mimozemsky invazi skombinovanej s Raubirem Ralfem s partickou mimonu v hlavnich rolich v cele se Sandlerem, kterej si jede ten svuj standard, stejnej uz nekolik let. Hodne to tak zalezi na tom, jestli mate tuhle partu komiku radi. Ja nastesti jo, takze jsem se u jejich vtipku docela nasmal. Navic na v podstate vymletou komedii tu jsou fakt fajn triky, dej hezky odsejpa a bavil jsem se zkratka celou dobu. Sice se nejedna o zadny velky umeni, ale nevidim duvod, proc nedat 4*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak nějak jsem se v tom ztratil. Proč chce Madonna zabrat naši planetu?" V kostičkovaném světě prvních videoher jsem vyrůstal a tak jsem čekal daleko přímočařejší útok na mou nostalgii. Ten se tedy nedostavil, ale na druhou stranu jsem zjistil, že nejsem jediný, kdo vizuálně vypadá jako dospělý, ale duší je stále klukem. A jako takový jsem si hry přenesené do ulic celkem užil. To, co se dělo mimo hraní, mi ale příliš dobré nálady nepřineslo. Kdybych si však měl možnost vybrat osobu opačného pohlaví, se kterou bych chtěl strávit postelové dobrodružství, tak by se Plamenomeťákova vyvolená Serena Williams u mě umístila na 3.126.857.113-tém místě žebříčku, tedy hned za Mariangelou Fantozzi. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • Dcéra Adama Sandlera, Sadie Sandlerová, sa objavila vo filme ako dievča zo stánku s limonádou. (Game90)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama