Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videa (3)

Trailer

Recenze (139)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $92,181Tržby Celosvetovo $1,414,000▐ Hitchcockovski takmer brilantne natočený thriller, ktorý má podmanivú vizuálnu dráždivú stránku, hmatateľné napätie, vypäté chvíľky, nevyspytateľný príbeh plný prekvapení a zauzlených momentiek a hlavne šikovné herečky, poctivá filmarčina, spokojnosť /80%/ ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Starej pes De Palma předvádí stále stejný kousky. Cca 70 minut to funguje parádně (napětí na maximu, ukrutnej tah na branku a živelnej rozklad charakteru jako zamlada), pak už se nejde nesmát a nekroutit hlavou nad přepjatostí, překombinovaností a bohužel i hodně rozkolísaným výkonem Rapace, která občas silně nezvládá. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Vášeň? A kde jako? Lesbicky polibky už sou dávno za zenitem a i kdyby ne, tak stejně tady má asi někdo led na koulích. Noomi Rapace vyloženě zklamala, protože jako Lizbeth jí to sluší mnohem víc - když se snaží vypadat žensky, vypadá spíš chlapsky (a staře). Rachel Adams byla nudná dycky, což mi tady opět potvrdila. A tak sem si nejvíc oblíbil postavu Dirka, kteryho zajíma každá dirka, akorát nechápu, proč vybrali herce, ze kteryho stříká semeno nesympatičnosti (a ta role tomu nepřidá). Prostě pro mě nuda a odpad na plné čáře, děj mě deptal a krimi zápletka mě uplně mentálně postihla. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Sama nevím, proč jsem tak dlouho odolávala Passion, možná to sinusoidové hodnocení a dost negativních komentářů , ale konec konců je to přece jen pro mě jistou výzvou a když jsem byla ještě navíc popostrčená k tomu, ať do toho klidně jdu, tak jsem do toho šla a za to dík. K tomu mám ještě jednu připomínku, že erotický thriller o smyslném vztahu dvou žen je mírně zcestné vyjádření v obsahu. Mnohé uživatele to může odradit a já byla jednou z nich. - Ta naše něžná, milá a krásná Rachelka a vida, jaká to může být potvora a naopak ta svérázná, nespoutaná Noomi z Millennia a tady je to ušlápnutá holčina. Ale pozor, tenhle fakt berte jen v úvozovkách. Sledovat totiž tyhle dvě filmové starr, jak na sebe něžně vrčí a kují na sebe pikle nejvyššího kalibru, byla obrazně kulinářská lahůdka a to nemluvím o mužském oku, který si tady musel nutně přijít na své. Brian De Palma je zatím můj čtyřkový režisér a ani tady se neodchýlím i když připouštím, že se scénářem se mohli tvůrci trochu víc pomazlit. Závěrečná tečka mně silně připomněla Nepřítele, která pro mě zůstane i tady jedním velkým otazníkem. Ale když přihlédnu k faktu, že se jedná mimo jiné o mysteriózní žánr, tak proč ne ? Dámy, byly jste senzační potvůrky. ()

Disease odpad!

všechny recenze uživatele

Film sestává ze dvou částí: blbá a "snová", rádoby lynchovská. Ostatně mi celý film přišel trochu jako nepovedená parodie na Mullholland Drive. V první části herci s výrazem ochotníků na Jiráskově Hronově deklamují dialogy jako vystřižené z osmdesátkových béček až céček. Když už jsem málem odešel z kina, přehoupl se děj do "snové" části, která je alespoň jakžtakž nasnímaná. Po skončení filmu už zbývá jen lítost, že jsem se tou první částí nenechal vypudit. Vzhledem k v jednom místě použité němčině se nabízí jedno pěkné, všeshrnující slovo: SCHEISSE. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (10)

  • V scéne na obede, keď si Isabelle (Noomi Rapace) berie tabletky, ich rozsype po stole, pričom tri dopadnú do šálky jej asistentky Dani (Karoline Herfurth). Keď sa tá ide napiť, môžeme si všimnúť, že v šálke sú len dve tabletky. (Johnny.ARN)
  • Noomi Rapace bola obsadená do roly Isabelle potom, čo Brian De Palma narazil v New Yorku na režiséra, ktorý mal záujem mať Rapace vo svojom filme, poslal mu niektoré Noomine švédske filmy a jej výkony na De Palmu naozaj zapôsobili. (Arsenal83)

Související novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (více)

Reklama

Reklama