Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (227)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tento film mě akorát tak sral svou nabubřelostí. Herci první až druhé třídy se zde po celou stopáž tváří vážně jak na pohřbu a já jim to stejně nějak nemůžu uvěřit. Anna Taylor-Joy mě taktéž nějak zklamala svým nepřesvědčivým na nervy lezoucím robotickým přehrávajícím výrazem. Celkově je Morgan jako film velmi nudný a na to, jakou si dělal reklamu a jak skvěle vypadal trailer, je to zrovna tak velké zklamání, jaké jsem měla původně očekávání. Navíc je děj silně předvídatelný a klišovitý. Za mě bohužel velká ztráta času. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo nadějně a dobře. Pak jen samé nepochopitelné nesmyslnosti, třeba že drobná dívenka hodí přes půl místnosti s chlapem jako hora, umí zacházet se zbraní jako profík, umí řídit auto, umí se rvát jako chlap a to byla uzavřená bez možností se to vše naučit. Potenciál to mělo jen je smysl pro detail špatně provedený. Do čeho se to Ridley Scott namočil? Má zůstat u Vetřelců, s těmi to umí perfektně. 45% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cítil jsem se být podvedený,protože jsem se na film díval z přesvědčení,že jde o horor.Ať jsem se díval,jak jsem se díval,horor jsem nenašel,na druhou stranu jsem se nenudil,i když scénář místy zoufale lapal po dechu.Při sledování akcí vědecké sekce jsem měl někdy dojem,že se dívám na komedii.Mé myšlení si asi udělalo volnější den,protože přesnou představu o Lee Weathers jsem si udělal až po větvi v játrech,takže u mě se tvůrcům překvapení vydařilo,záporem filmu je i herecké obsazení,protože od takové sestavy čekám mnohem víc.Hodnotím za 3*-. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení. Čekal jsem nějaké přehnané scífko a dostal jsem celkem fájn Thriller jednohubku. Výhodou je 92. minutová stopáž, film dobře odsejpá. Celkem mi sedla i Kate Mara. Na pohodu film. Závěrečný zvrat jsem nečekal :-)) Kdyby se zde přidalo více na gore, určitě bych dal o hvězdu víc. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Přestože takovéhle divné filmy mají asi dost málo diváků, jsem rád, že se pořád točí. To téma budí docela dost otázek. Vyvinete geneticky zdokonalenou bytost schopnou dospět za pět let. Jenže tam chybí ten čas předávání rodičovských zkušeností, hodnot, sbírání pádů a odřených kolen. Nová bytost pak v těžkých chvílích vyhodnocuje špatně hraniční situace. Dojde i incidentu. Vědci, kteří ji vychovali, investovali nemálo času a citů, těžko mohou objektivně vyhodnotit míru rizik. Na místo přijíždí specialistka. To už ale jinde jsme, už tu nejde o ideály, ale o peníze. Poctivě a nápaditě natočené, jinak ale nijak strhující a dost čitelné. Nešlo o překvapení, jen o takovou zfilmovanou povídku. 65% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Ve finálním souboji Lee Weathers (Kate Mara) a Morgan (Anya Taylor-Joy) v lese spadnou obě protagonistky několikrát do jehličí. Navzdory tomu se však na modré košili Lee neobjeví ani jedna skvrna, či jiná nečistota. (Nathaniell)

Reklama

Reklama