Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (350)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nebyť Stathama, tak väčšina užívateľov vôbec nebude na filme vyzdvihovať komornosť, serióznejšiu story, nádych romantiky (i keď zbytočnej a absolútne nefungujúcej) a všemožné porovnávanie s jeho čisto akčnými snímkami, ktoré sú síce čas od času bezhlavé, prostoduché, miestami až béčkové (čo je niekedy dokonca plus), no aspoň na mňa pôsobia úprimne, na nič sa nehrajúco. Joeovi som to jednoducho a skrátka neveril. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů s Jasonem, kde se moc nenasmějete. Překvapivě tu totiž Jason nesype hlášky, ale co víc, nezabíjí tu ani tuny nepřátel, aby tím vyhnal alespoň samotnou akčnost filmu. Vše tu působí poměrně realisticky, když tedy přijmete, že si tu Jason začne s jeptiškou. Pořád je to ale jeden z těch citlivějších, vážnějších a opravdovějších akčňáků, kde není důraz na hlavní postavu, jako spíš na emoce, což působí poměrně nestereotypním dojmem. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jason je sázka na jistotu a stále to potvrzuje. Je to jeden z osvědčených týpků, jehož přítomnost mi dělá radost, ať střílí ze zbraně či slovy nebo jen tak plandá městem či kanálama, aniž by vydal jedinou hlásku. V tomto víceméně čistě sociálním dramatu o posttraumatickém syndromu obou obětí, jenž si nesou po celý svůj další život jako břímě a úděl, se dostalo i na pár fajnových akcí pro fajnšmekry bojových i vtipných (vernisáž fotek přírodních penisů ;-) "Šaty pošlu do Afriky, ne že ne!"☺ K tomu příjemná doprovodná hudba a naděje, že alespoň občas dojde na spravedlnost a správnou věc, co na tom, kdo a jak ji udělá a zda se dotyčný stane dobrým člověkem. Když zla je všude tolik... ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Statham v jedný ze svejch klidnějších rolí, kterých zrovna moc není. To mu ale stejně nebrání nakopat pár zadků, zpřelámat pár hnát a zabíjet šmejdy. Při tom se Jason celej film tváří ultra drsně a diváka to baví. Syrová a temná underground atmosféra Londýna je výborná, vedlejší herecký obsazení - i když víceméně neznámý - je fajn a příběh - ačkoli se točí celou dobu kolem jedný, možná dvou zápletek - diváka chytne a donutí zapřemýšlet, jak se to bude celý vyvíjet a jak to asi dopadne. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Od toho ta řeka je, aby spláchla holky, se kterými skončili........ Zajímavý příběh. Byl jsem překvapen v jaké roli se Jason Statham objevil, jako by byla šitá přímo na míru. Příběh je lehce brutální a smutný, ale prosakuje z něj láska, láska ke všemu a všem. Vše to nádherně podkresluje velmi povedený hudební doprovod. Cristina (Agata Buzek) je nádherná žena a role jeptišky jí slušela. CITÁT - Myslím, že dlouho už takhle vypadat nebudu......... Tento příběh mě vtáhnul do děje ihned od prvních minut a vyplivnul mě až na samém konci, byl jsem zmatený, smutný a málem se rozbrečel. Povedený je také konec příběhu a divák vůbec nemá tušení, jak to dopadne - což je obrovské plus. Já jednoznačně dávám pět hvězd a tleskám. Tohle si ještě pustím, ale z odstupem času, protože je to opravdu depresivní. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v ulicích Londýna a ve filmovém studiu Three Mill Lane. (Terva)
  • V 39. minúte vyberá Joey (Jason Statham) výpalné od ženy, ktorá telefonuje v slovenskom jazyku. (KN1Fe)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama